Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Becsicskult a jobbikos képviselőjelölt (videó)


Ki látott már ilyet? A szeretet hatalmának diktátora saját lakossági fórumán öcsikéztetette Vona Gábor makói emberét!

Különleges tudósításra és videóra bukkantunk a Makó Híradó internetes oldalon. A Csongrád megyei Pitvaros településen tartott lakossági fórumot az érintett választókerület jobbikos jelöltje, a makói illetőségű Kiss Attila. Vona Gábor szakadófélben lévő pártja nem bízhat különösebben a jelölt képességeiben, mert szárazdajkaként minden ilyen rendezvényre elkíséri Kisst a Jobbik által kitalált, majd függetlennek álcázva összellenzékileg megválasztott, most a várost az MSZP-vel közösen kormányzó hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter.

A Jobbik, azaz Kiss Attila fórumára érkező érdeklődők egészen odáig merészkedtek, hogy kérdést tettek (volna) föl a Jobbiknak, azaz Kiss Attilának (tovább bonyolítjuk: nem Márki-Zaynak!) arról, hogy amennyiben ellenzéki siker esetén egyik ellenzéki párt sem tud önmagában kormányt alakítani, akkor kivel fog össze a Jobbik a kormányzásért.

Lelőjük a poént: nem sikerült szóhoz jutnia. Legalábbis elsőre nem. Szegény jobbikos jelölt teljesen becsicskult, a szeretet hatalmának diktátora saját közönsége előtt öcsikéztette Vona Gábor legényét, aki bánatában az ásványvizes palackba menekült.

„Kiss Attila fel is áll válaszolni a kérdésre, ami a saját pártját érinti, a kérdés pedig neki szól, ám Márki-Zay Péter intésére szolgalelkűen visszarogy a székre, és hagyja, hogy az egyébként elvileg független polgármester válaszoljon helyette. Nagyon sok fórumon jártunk már, de eddig soha nem találkoztunk olyannal, hogy egy pár hónapja politizáló polgármester lecsitít egy országgyűlési képviselő-jelöltet. Miután Márki-Zay Péter elmondta, amit akart, újra intett az országgyűlési képviselő-jelöltnek, hogy most már felállhat, és beszélhet. Természetesen a konkrét kérdésre egyikük sem válaszol”

– írja egyébként a nem mindennapi csicskáztatásról a Makó Híradó.

A teljes videó itt tekinthető meg, az ominózus rész az elején található. Nézzék meg, megéri! Körülbelül ennyit a Jobbikról és jelöltjeiről...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50482/pics/lead_800x600.gif
Jobbik,Kiss Attila,Márki-Zay Péter,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
László Zoltán Zentai 2018-03-29 11:24:56
Szegény jelölt! A bürgermester őt is übereli, s mondja neki, hogy Csücsike!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?