Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Alföldi Róbert elárulta, hogy kire szavaz – vajon tükörbe tud nézni?


Döbbenetes, hogy a választási kampány mit hoz ki az emberekből. A Magyar Narancs kérdést intézett baloldali, liberális gondolkodókhoz (már önmagában ez a szó is…), mégpedig azt firtatta, hogy a demokratikus értékel mellett elkötelezett választópolgár szavazhat-e a Jobbikra, ha kormányváltást akar. 

A felvetésre Alföldi Róbert, Babarczy Eszter, Bojár Gábor, Hajós András, Iványi Gábor, Karafiáth Orsolya, Lovasi András, Ludassy Mária, L. Ritók Nóra, Nádas Péter, Papp Réka Kinga, Radnóti Sándor, Schilling Árpád, Ungváry Krisztián és  Vekerdy Tamás felelt. 

A többség kiállt amellett, amit eddig képviselt, vagyis nem köpte szembe magát nekifutásból. Alföldi Róbert viszont nehéz és félelmetes kérdésnek nevezte a felvetést és azt mondta, hogy

félre kell tenni a saját érdekeket, hogy legalább valami esély legyen egy normális jövőre, egy másik Magyarországra.

Alföldi szerint, ha az ellenzéki pártok képtelenek az összefogásra, akkor azt a választóknak kell megtenniük és a legesélysebb ellenzéki jelöltre kell szavazni. 

Lovasi András énekes, dalszöveg író óriási megkönnyebbülést érezne, ha nem kéne állandóan Orbánékba botlania, nyomasztja az a "sötét, aljas trutymó", amibe nem akar beleszokni. 

Ez van…

A liberális memória egészen rövidnek tűnik. Mert

Alföldi már elfelejtette, hogy a Jobbik nem is olyan régen még börtönbe zárta volna a melegeket, Lovasit meg már nem érdekli, hogy a párt listázni akarta a zsidó országgyűlési képviselőket.

Nem számítanak az elvek, csak a gyűlölet van meg bennük. Bedőltek a Jobbik átverésének, utálják a kormányt, nem foglalkoznak semmi mással csak a haraggal. Nem néznek szét maguk körül, még a saját, amúgy köbevésett elveiket is a eldobják. 

Sokat elmond ez róluk. Csak az a kérdés, hogy néhány évvel ezelőtt mit csinált volna a Jobbik Alföldi Róberttel? Talán börtönbe zárta volna? Vajon Alföldi Róbert és Lovasi András milyen viszonyban van a tükörrel?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50477/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
László Zoltán Zentai 2018-03-29 10:08:07
Mindkét neves ember nem ismeri a tükröt! Azt a tükröt semmiképpen, amelybe be kellene nézniük! Pedig a saját létükről, saját életükről van szó! Hogy is volt ez a magyar közelmúlt történelmében? A hóhérok akasztottak, balos köntösbe bújtak a liberálisok, aztán úgy csináltak, mintha ők lennének az élharcosai a rendszerváltásnak, aztán törpepárttá vedletten beálltak a szocik mögé és már nem akartak a Jurta Színházbeli harciasságukról beszélni. Jaj, elvtársak, kedves liberális húsosfazék dézsmálók! Édes a hatalom ugye?!
Válaszolok
Leviathan 2018-03-29 08:19:50
Ez valami trend lett liberális oldalon! A bazitai Darth vader is erről szörtyögött tegnap este, "miért ne lehetne a Jobbikra szavazni? Tudni kell megbocsájtani! Persze Fletónak nem!" ..na erre varrjon gombot valaki!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?