Blogolj!

A nőket zaklató LMP-s hazudott, el is marasztalták


Hazudott a kampányban Ungár Péter, az LMP képviselő-jelöltje, el is marasztalta őt a választási-bizottság.

Fotó: hvg.hu

Nézzük először a telefonhívás hanganyagát, amit a hvg.hu hozott nyilvánosságra. 

„Jó napot kívánok, Kovács Géza vagyok, és az Attitűd véleménykutató megbízásából telefonálok. Pár kérdést tennék fel Önnek közös ügyeinkkel kapcsolatban. A kérdésekre telefonjának nyomógombjaival válaszolhat.

- Tudta-e Ön, hogy Varga Mihály egyszer sem szólalt fel a kerület érdekében az Országgyűlésben? Ha igen kérjük nyomja meg telefonján az egyes gombot, ha nem, a ketteset. [5 mp]”

Mondjuk egy kérdés hiányzik belőle egy kicsit. Tudta-e, hogy Ungár Péter az LMP jelöltje, tavaly nyáron ittas állapotban nőket zaklatott az egyik fesztiválon? Mert ez mondjuk igaz állítást tartalmaz, hiszen valóban egy határt átlépve nyomult a lányokra a zöld politikus. 

Ungár a választási bizottság előtt elismerte, hogy a telefonhívás a választási kampány részét képezi, a testület pedig el is marasztalta, vagyis eltiltotta a hangfelvétel további terjesztésétől. Elég olcsó, vagy inkább ócska probálkozás volt ez Ungár részéről, aki jól láthatóan gyorsan leleste a werberi mocskolódó kampány minden mesterfogását. Ha megengedik nem kezdem most idecitálni Varga Mihály – mert ő a FIDESZ-KDNP jelöltje – a kerülettel foglalkozó parlamenti felszólalásait… Van egy pár. 

Vélhetően ennél azért több kell ahhoz, hogy esélye legyen a gazdasági miniszterrel szemben, már csak azért is, mert a választókerületben élő nők többsége nem felejtette el a nyári ügyet, márpedig ők még egy iksz erejéig sem lépnek kapcsolatban a zaklatóval…

Ungár Péter zaklatás után menne a parlamentbe

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Ungár Péter maga a bizonyítéka annak, hogy az LMP szerint miként lehet más a politika. A zöld képviselőt visszalépésre szólították fel. Tapasztalat, hogy oda kell figyelni arra, amit a nők mondanak, már csak azért is, mert van, amikor csak egyszer szólnak és ha a férfiember nem elég éber, akkor nagyon nehezen jön el a második alkalom, hogy érdemben reagáljon.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50507/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Katalin 2018-03-29 18:19:31
Tudta-e ez a júdáspénzen megvásárolt, gerinctelen hólyag, hogy Varga Mihálynál tisztességesebb, tehetségesebb, pénzügyi-gazdasági miniszterünk még nem volt.
Az embert cselekedetei minősítik.
Válaszolok
Emőke 2018-03-29 17:57:38
Akár ki a "rokona" gerinctelen féreg. Nincs helye a közéletben!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?