Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Gyilkolt egy antiszemita, muszlim bevándorló – elhallgatta volna a francia sajtó


Az, hogy egy muszlim antiszemitizmustól vezérelve megölt egy holokauszt túlélőt már önmagában is nagyon durva történet, de ezt még tetézték a francia hatóságok azzal, hogy el is akarták titkolni az esetet.

Az áldozat és az unokája

Nagyon csúnya történet. A 85 esztendős Mirelle-t, saját párizsi lakásában ölte meg a muszlim szomszédja. A holokauszt borzalmait túlélő idős nőt tizenegyszer szúrta meg a gyilkosa, majd felgyújtotta. Az esettel csak minimálisan foglalkozott a francia sajtó, ám az áldozat unokája a közösségi miédián keresztül megkereste az egyik lapot és drámai részletekről szánolt be. 

Az Actualité Juive végül megírta: a rendőrség letartóztatta az áldozat muszlim szomszédját. A fiatal migránst egyébként az idős nő ezt megelőzően fiaként támogatta.

A Le Parisien aztán arról is írt, hogy az idős nő élve eléget testét a tűzoltók találták meg, miután eloltották a lakását. A megégett testen a a helyszínelők 11 szúrt sebet találtak, vagyis öngyilkosságról szó sem lehetett. A nyomozás során aztán is kiderült, hogy az asszonyt korábban több alkalommal is megfenyegette az egyik szomszédja, hogy megégeti. 

Az áldozat unokája, amikor észlelte, hogy a francia sajtó hallgat a gyilkos kilétéről, akkor maga fordult a médiához. A 20 éves lány az írásában azt sejteti, hogy félelmében hagyta el Franciaországot, ahol egyre több a muszlim, akik komoly veszélyt jelentenek a zsidókra. A gyilkossággal kapcsolatban leírta, hogy a muszlim szomszéd 11-szer megszúrta a nagymamáját, majd felgyújtotta a lakást, így semmi emléke nem maradt a nagyszülőről. 

Időközben a francia hatóságok elfogták a feltételezett tettest és a társát, aki hajléktalankélt élt Párizsban. 

Az eset nagy felháborodást váltott ki Franciaországban, csak úgy mint az egy évvel ezelőtti, amikor egy 65 esztendős ortodox zsidó nőt gyilkost meg a szomszédja, utóbb azt is antiszemtia indíttatású emberölésnek minősítették. Akkor az elkövető Allah Akbart kiáltozott és egy órán át kínozta az áldozatát, majd kidobta a harmadik emeletről.

Az legfrissebb eset nagyon súlyos. De az, hogy a francia sajtó elhallgatta volna azt, hogy egy muszlim antiszemita indíttatásból ölt legalább ilyen komoly bűn. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50384/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-27 17:45:10
Azért tényleg van annak valami diszkrét bája, hogy ez a szédült Macron, meg a többi senkiházi brüsszeli irodakukac vezető - akiket soha senki nem választott meg semminek és senkinek - oktatja ki az Orbán kormányt, és Magyarországot a demokrácia, a sajtószabadság, a szabad vélemény-nyilvánítás, a hírek szent szabadsága tekintetében.
Tökéletesen igaza van "Baviki69"-nek. Ezek tényleg tőről metszett, undorító gazemberek.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK !!!
Válaszolok
baviki69 válasza: László Zoltán Zentai bejegyzésére 2018-03-27 15:58:19
A sajtószabadság, véleménynyilvánítás szabadsága, a hírek szabad áramlása nevében... Undorító gazemberek...
Válaszolok
baviki69 2018-03-27 15:55:46
Nem akarok senkinek semmi rosszat, de a migráns-simogatóknak kellene ilyesmit átélniük! Akkor hogy vélekednének a bevándorlás előnyeiről?
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-03-27 13:20:33
Édes Istenem! Mit vétett ez a szegény holokauszt túlélő annak a muszlimnak! S az a francia média, amely minden más esetben azonnal rasszizmust, antiszemitizmust fröcsög, most miért hallgatott? Macron utasításba adta, hogy el kell hallgatni?
Válaszolok
Emőke 2018-03-27 12:18:57
És ilyenkor Macron miért hallgat? Ő " vegytiszta" Francis talán? Vagy még mindig van hely Franciaországban? Hiszen még csak most indul meg a következő áradat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?