Blogolj!

Puzsér Róbert lábat töröl az MSZP-be


Puzsér Róbert egy fogalom. Puzsér Róbert polgárpukkasztó. Puzsér Róbert vicces. Puzsér Róbert stílusa bicskanyitogató. Puzsér Róbert egy bunkó. És ez mind igaz. Néha egyszerre.

Fotó: konyves.blog.hu

Egy biztos. Puzsér Róbert leginkább olyan mint egy zajos szomszéd, aki állandóan bömbölteti a zenét. Egyszerűen képtelenség figyelmen kívül hagyni. Persze nagyritkán előfordul, hogy beteszi a mi kedvencünket is, és ilyenkor vele együtt vonyítva énekelünk. Most pedig egy olyan videót készített, hogy csak vonyítva röhögünk.

Mert ugyan ki tudná párhuzamba hozni Medgyessy Pétert James Bonddal, vagy Horn Gyulát John Ramboval? Ki képes Lendvai Ildikót a legszexibb politikusnak nevezni? Persze ezt egy „kisebbfajta” csavarral? Neki sikerült.

Figyelem! A videó néminemű szarkazmust tartalmaz. Ám a felvételek valódiak, nem trükkfelvételek, és bizony nem is a képzelet szülöttei.

 

De ez a közel hat perc azért a leghasznosabb, mert összeszedi nekünk mindazt, miért „érdemes” az MSZP-re szavazni.

„Alapjövedelem, 13. havi nyugdíj, ingyen gyógyszer a nyugdíjasoknak, ingyen víz-, gáz és áram legalább három millió embernek, akiknek probléma befizetni a sárga csekket. Béremeleés az oktatásban, egészségügyben, az államigazgatásban és az állami vállalatoknál, bérlakás-program, adómentes minimálbér. Továbbá megszűnik a hajléktalanság, a gyermekéhezés, a kilakoltatások, és rendezik a devizahitelesek adósságait is. Ez már holnap mind a Tiéd lehet! Hidd el, hogy megérdemled!

Ne sajnáld magadtól a sok jót! Legyünk bátran baloldaliak!”

Kösz, de kösz nem!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50332/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emilia 2018-03-26 12:35:08
SOHA TÖBBET MSZP - t , ELLENZÉKET !
ISTEN ÉS A HAZA !
HA ISTEN VELÜNK , KI LEHET ELLENÜNK !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?