Blogolj!

Simicskának elege lett Márki-Zay Péterből

Nincs egyetértés az ellenzéki pártok jelöltjei között. Miután Márki-Zay Péter jelölt-koordinációba kezdett,  a veszprémi jobbikos jelölt facebook posztjában úgy fogalmazott, Márki-Zaynak nincs érzéke az országos politikához... Mondjuk ezzel a mondattal mi is egyetértünk.

Mint ismeretes, szombaton (a jobbikos független) Márki-Zay Péter Veszprémben kampányolt a baloldal (független) jelöltje, Kész Zoltán mellett. Itt indul a Jobbik jelöltjeként Simicska Lajos régi bizalmasa, Varga-Damm Andrea is, akinek ezen kiakadt a függetlenség-mérő készüléke.

Szerinte a hódmezővásárhelyi polgármester azáltal, hogy az MSZP-t támogatja, valójában a Fideszt támogatja, mert véleménye szerint Karácsony Gergely Orbán Viktor mellett tett hitet. Emellett kifejtette, hogy mind Márki-Zaynak, mind Kész Zoltánnak fel kellene ismernie a különbséget egy polgármester- és egy országgyűlési képviselőválasztás között.

„Hódmezővásárhely polgármestere gyakorlatilag Orbán Viktorért kampányol. Megjegyeznék még egy dolgot. Hódmezővásárhelyen a polgármestert polgármesternek választották. Neki ez a dolga. Úgy tudtuk, sok feladata van az elmúlt időszak felszámolására. Remélem, hogy amikor munkaidőben van távol a hivataltól, hivatalos szabadságon van”- fogalmazott kellő gúnnyal Varga-Damm, majd kitért arra is, hogy nem csodálkozna, ha feloszlana a hódmezővásárhelyi képviselő-testület.

Mondjuk, mi ezt a Blogstaron már több cikkben megjósoltuk...

Mindenesetre úgy néz ki, hogy Simicskának elege lett Márki-Zayból.

 

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50310/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-26 20:12:36
Mihálynál már nem először veri a ki a biztosítékot a kultúra.
Valószínűleg életében még soha nem hallotta:
"A STÍLUS MAGA AZ EMBER !"
Ha esetleg, véletlenül, netalántán mégis hallotta - valamikor gyerekkorában - a mondatot, akkor bizton állítható, hogy az idézetben két szó számára tökéletesen értelmezhetetlen mind a mai napig.
Ezek pedig: a STÍLUS és persze maga az EMBER.
Kicsit bővebben próbáltam kifejteni a gondolataimat (figyelsz Mihály: másnál néha előfordul ilyen), mert egyszerűen azt is írhattam volna:
MIHÁLY EGY HÜLYE, PARASZT, KOMMUNISTA ÖKÖR, de az olyan snassz lett volna. Nem ?!
Válaszolok
József 2018-03-26 03:51:38
Egen érdekes hozzászólások a lélektükörtől a jelzőkig... De mi lenne már egyszer azt látnám, hogy konkrétumot tudna valaki ajánlani ez ezért jó nem jó, hogy ahhoz bizony sokkal nagyobb tudás -befektetés kellene értem én. Jó látni a neved megjelenik arra valaki valamit böszmeséget állít, mond, sajnos ezzel csak azt mérhetetlen nagy árkot ássátok amibe a végén egy ország is képes belehullani, ha már nincs is benne! Pipogya, lusta, fröcsögő, ugyan nézz már kicsit magadba. És legyen is értelme hozzászólásomnak: REKLÁM poly-mix.com
Válaszolok
Katalin válasza: Mihály bejegyzésére 2018-03-25 23:57:40
Megpróbálsz a rollerről leugrani?
Válaszolok
Katalin válasza: Mihály bejegyzésére 2018-03-25 17:50:00
Kedves Mihály !
Bizonyára még nem tetszett hallani arról, hogy a beszéd és leírt formája az írás a lélek kultúrája. Aki csak így , és hasonló módon tud fogalmazni, az bizonyára nem lehet kiművelt emberfő, akivel egyáltalán nem érdemes szóba állni sem.
Válaszolok
Suarez jr. válasza: Mihály bejegyzésére 2018-03-25 16:04:02
Mííísa !! Te egy igazi nagy bumeráng , bunkó vagy ! Ha eleged van valahol, akkor miért mész oda !! Ezt a susnyásban, a csalitban nem így tanítják ?? Egyébként a susnyáson kívül menjél még a simlis, genya, simlicska húgyos oligarcha mosdatlan büdös ......t nyalogatni, Mííísa !! És netán a buzernyák , gender, libcsi, bipcsi szeretett , imádott kedves vezéred is szóba jöhet neked Mííííísa, olyan Janicsár módszer, taktika szerint !!! Vágod Te retek, szutykos, mameluk, zombi !!!!????
Válaszolok
Emőke válasza: Mihály bejegyzésére 2018-03-25 14:21:30
Azt szopjál te, úgyis tudod hogyan kell?
Válaszolok
Emőke 2018-03-25 14:19:52
Mindegy hogy ki rúgja ki ezt a botcsinálta polgármestert, csak már eltünne a sűlyesztőben. Hódmezővásárhely jobbat érdemel!
Válaszolok
Mihály 2018-03-25 14:16:57
Nekem meg a blogstárból. Menjetek a fideszhez faszt szopni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?