Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

Pártsemleges feminizmust!


Érdekes, hogy a harcos feministáknak nem minden nők elleni támadás fáj. Ha az Együtt, vagy a Jobbik egyik emberéről derül ki, hogy tiszteletlen, bunkó, netán erőszakos a nőkkel, akkor hallgatnak, mint a kutyagumi az aljnövényzetben.

Janiczak Dávid zaklatása nem fáj a feministáknak (Fotó: mandiner.hu)

Az én "kedvencem" a Facebookon a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene fedőnevű oldal, amelyen 20 ezernél is többen védik – igen helyesen –, a nők jogait. Kiállnak a szebbik nem mellett, védik a lányokat, asszonyokat majdnem minden alkalommal, amikor arra szükség van. Meg persze simogatják a migránsokat, dédelgetik Soros Györgyöt, de ez most mellékszál. 

Érdekes – és mára nyugodtan kimondhatjuk: tendencia –, hogy csak akkor hangoskodnak, amikor egy-egy kormánypárti politikust lehet, vagy kell elküldeni melegebb éghajlatra. A feminista élharcosok hallgattak, amikor Juhász Péter (Együtt) ismerte el, hogy dulakodott gyermekei édesanyjával és most is csönd van, amikor Janiczak Dávid (Jobbik), ózdi polgármester szólt be egy-egy nőnek és egynek azt mondta, hogy nem a hagyományos módon kívánja magáévá tenni. Úgy tűnik ezek nem fájnak a feministáknak, pedig azért elég durva esetek. 

Az ember hajlamost azt hinni, hogy ez nem is egy feminista csoportosulás, hanem egy ellenzéki kör, amely úgy alkalmazza a kettős mércét, mint a legnagyobb balodali, liberális politikusok. A feminizmus nem lehet pártsemleges? Abba bele van kódolva, hogy csak balos lehet? 

Nem hiszem.

A felvázolt tények pusztán azt mutatják, hogy semmi sem mentes a politikától. Még a nők jogainak védelme sem. Márpedig ezen a ponton, az ilyen feminista csoportok is tehetnek róla… Mert azt mutatják, hogy a Jobbik, vagy az Együtt emblematikus alakjainak mindent lehet. Tőlük az erőszak is elfogadható. 

Alapvetően persze a feministákkal van a baj, már egyáltalán a létezésükkel is. A probléma az, hogy szükség van rájuk, hogy védeni kell a nőket. Az ideális világban az lenne a jó, ha erre nem lenne szükség, hanem mindenki tenné a dolgát és élné az életét úgy, ahogy kell. A férfiak férfiként, a nők pedig nőként. Mindenféle álságos jogvédők és élharcosok nélkül. Vagy, ha már vannak ilyenek, akkor legyenek pártsemlegesek. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50256/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-27 18:23:59
Hát, idáig legalább annyi történt - ez is valami -, hogy a fütyürűjével játszadozó, mellette azért a feleségét bezáró, és időnként jól megverő, büszke "jogvédő" élharcos visszalépett a választási részvételtől.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?