Blogolj!

Karácsony Gergely és a Jobbik nácijai


Az ellenzéki szappanopera folytatódik! Ráadásul olyan fordulatokat tartalmaz, hogy arra a Barátok közt, a Rabszolgasors és az Esmeralda írói is irigyek lehetnének.

Karácsony Gergely nem foglalja imáiba a Jobbikot (Fotó: MTI)

Amikor történik valami olyan, ami azt sejtetné, hogy mégis egymás nyakába borul a teljes ellenzék Gyurcsányostul, Karácsonyostul, Szelestül, Vonástul, akkor mindig előkerül egy-egy olyan mondat, hogy az ember csak kapkodja a fejét.

Most éppen Karácsony szellentett bele a nullás lisztbe egy jelentősebbet, mert nekiállt nácizni.

Naná, hogy a Jobbikot küldte meg a szocialisták listavezetője. A Magyar Narancsnak adott egy interjút Karácsony és elmondta, hogy szerinte a pártban továbbra is vannak nácik, így hallani sem akar az együttműködésről. A baloldaliak új kedvence úgy véli, hogy Vona Gábor pálfordulása nem túl meggyőző, a Jobbikban pedig most is vannak nácik, de most nem aktívak, mert megtiltották nekik, a nácizmus gyakorlását. 

Döbbenet. Megvan az a tanácskozás, amelyen Vona Gábor bejelenti az elvbarátainak, hogy mostantól tilos a nácizmus, innentől csak nárcizmus van? Agyament dolog ez… Már csak azért is, mert

a Jobbikról pontosan lehet tudni, hogy hol állt és hova szeretne eljutni.

A mozgalom hevesen buzizott, zsidózott néhány évvel ezelőtt, de ma már csak kutyákat simogatnak és cicákat mentenek – vallásra és szexuális hovatartozásra tekintet nélkül! Olyan világos ez, mint a nap, csak figyelni kell, nem is értem, hogy Karácsony Gergely miért most döbbent rá erre. 

És azért még nem olyan rég volt március 15., amikor széles tömegek előtt – éppen annyi ember előtt beszélt, mintha egy közepes NB I-es meccsen lett volna bíró – azt mondta Karigeri, hogy ő bizony még az ördöggel is cimborál a kormányváltás érdekében. Na, most akkor a Jobbik ezek szerint rosszabb, mint a sátán. Vagy éppen a szocialista miniszterelnök-jelölt – szegény… vajon elhitte? –

beszélt zöldségeket és puffogtatott üres szólamokat, mielőtt elszavalta volna a "talpra magyar című vers első két sorát". (Idézet Karácsony ünnepi beszédéből.)

Ilyenkor sajnálja az ember, hogy hamarosan eljön április 8. és vége lesz az ingyen cirkusznak. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50210/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-23 17:30:12
Halkan kérdezem:
Ezt a hinta-palinta manuszt komolyan veszi (veheti) bárki is ebben az országban ?!
Rendkívül erős kétségeim vannak ebben a kérdésben.
Válaszolok
Mihály 2018-03-23 06:42:33
https://nepszava.us/wp-content/uploads/2018/02/2bc8b76ba87971aba6c1581b2bc178af7e327c217ecbe6eb7c2961360cb8ff14.jpg
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?