Blogolj!

Márki-Zay nem tudja, de a Ki mit tud? győzelem nem Oscar-jelölés


Egyre valószínűbb, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester nem tudja milyen rendezvényen van és úgy érzi, hogy miniszterelnök lett.

Nem, ez nem az Oscar-gála (Fotó: index.hu)

Egy dolog biztos: Deutsch Tamás Facebook profiljára érdemes figyelni. Az EP-képviselő ma a következő poszttal nyitotta a napot. 

A városi Ki mit tud? győzelem nem Oscar-jelölés.
Márki-Zay Péternek.
Ennyi.

Találó!

MZP most okosnak érzi magát. Mondjuk nem igazán az, mert tetszelgett eddig a függetlenség fene nagy fényében, de már ő sem akar ebben sütkérezni, hiszen sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szerinte miként kellene működnie a választáson az összefogásnak. Mondjuk nagy dolgot nem mondott, csak tippelgetett, hogy szerinte kire kellene szavazni. 

Már a vásárhelyi választás éjszakáján is fura volt, hiszen akkor is miniszterelnöki beszédet tartott – ettől a poszttól azért mindannyiunk szerencséjére igencsak távol van –, a helyi ügyekkel nem nagyon foglalkozott. Ehhez a szokásához azóta is tartja magát, hiszen első útja, a függetlenség jegyében Botka László szegedi polgármesterhez, néhai szocialista listavezetőhöz vezetett, aztán gyorsan kirúgta a címzetes főjegyzőt és aljegyzőt, törvénytelenül elhelyezett a hivatalban egy kampányeszköznek tekinthető migráns-számlálót, vett egy diktafont, amivel minden beszélgetést felvesz, majd nem szavazta meg azt a választási ígéretét, amely szerint a magánszemélyek mentesülnek az ingatlanadó tehte alól, ha 110 négyzetméternél kisebb az ingatlanjuk.

Röviden ennyi. Hazugságok, eszetlen lépések, lefejezett hivatal – nagyjából ennyi. Meg a fene nagy okoskodás. Tényleg úgy néz ki, hogy Márki-Zay Péter már miniszterelnöknek hiszi magát és  ő akarja irányítani a Gyurcsány-Karácsony-Szél-Vona négyszöget. Mondjuk vele kiegészülve se egy nagy csapat, de még ettől a nem túl veretes négyestől is igencsak messze áll a vásárhelyi polgármester, akit vélhetően azért választottak meg, hogy a helyi ügyekkel foglalkozzon. Nos, innen nézve ezek legkevésbé sem érdeklik… 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50173/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-03-22 23:26:28
Egy jó polgármester ismérve: szép csendesen végzi a munkáját, s pár év múlva a tettei beszélnek helyette... Ez a Magamutogató Zayos Polgármester a munkáját próbálja helyettesíteni a pofázásával! Röhej!

És ez jó a vásárhelyieknek?
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-22 16:22:48
Ennek a Márki-Zay Péternek, a sorozatban elkövetett őrültségei már engem nem lepnek meg. A Vásárhelyiek őt választották, egyék meg, amit főztek maguknak.
Ami engem meglep - már amennyiben ma már bármin meg lehet lepődni - az az, hogy ennek a széltolónak a háta mögött - biodíszletként - megjelenik az "állítólagos jobboldali" Bod Péter Ákos, meg a szakállas haverjai.
Üzenetként idézem Albert Einsteint:
"A hülyeség és a zsenialitás között csupán árnyalatnyi különbség van: nevezetesen az, hogy a zsenialitásnak vannak határai."
Válaszolok
Emőke 2018-03-22 11:31:16
Ez a kéteshirű, kétes eredetű pasas már eddig is több kárt csinált, mint mióta létezik a város!
Válaszolok
Leviathan 2018-03-22 11:17:29
Mondjuk, MZP és azok négyen, ahogy édesapám mondta seckojedno! Gazemberek, hazaárulók, naplopók és haszonlesők csapata! Vizesnyolcasok mindannyian! Szerintem egész jól beleillik! ..csak a gyengébbek kedvéért: a vizesnyolcast a suszteráj földpadlójára locsolta az inas, egy lyukas aljú bádog edénnyell! Valamikor a XX. szd. első felében!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?