Blogolj!

Hivatalos: Márki-Zay Péter nem tartotta be ígéretét


Ahogy előre jelezte, a megválasztása után nem tartotta be a kampányban tett ígéretét Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester.

Márki-Zay Péter feltette a kezét – nem szavazta meg a saját ígéretét… (Fotó: hvg.hu)

Szavazott a vásárhelyi közgyűlés arról az előterjesztésről, amely a 101 négyzeméternél kisebb ingatlanok esetében az ingatlanadó elengedését célozta a magánszemélyeknél. A javaslatra a város kilenc fős Fidesz-KDNP frakciója egyöntetűen, kilenc fővel igent mondott, míg Márki-Zay Péter polgármester, Kis Andrea alpolgármester, Nagy Ernő és Molnár Lászlóné nemmel szavazott, Szabó Pál pedig tartózkodott. 

Ennyi lett az ígéretből. Megvalósult, de erről legkevésbé sem tehet az, aki megígérte… Hazudott? Talán ennél is rosszabb a helyzet, hiszen megeshet, hogy fogalma sem volt arról, mit ígér, csak beszélt összevissza. Ez nem lenne meglepő, hiszen folyamatosan összehordott hetet-havat. Csak a hatalom volt a fontos, nem a szolgálat. 

Persze az előterjesztést végül elfogadták, de ez csak kuszálja a helyzetet. Érthetetlen, hogy ha ezzel kampányolt, akkor miért nem szavazta meg. Ha valóban nincs rá pénz, akkor a többség miért támogatta. Márpedig az kevéssé valószínű, hogy a Fidesz-KDNP frakció nem tudja, hogy mennyi pénze van a városnak. 

Márpedig úgy tűnik, hogy van forrás, mert azt is megszavazták, hogy Márki-Zay Péternek tíz tanácsadója legyen. Almási Istvánnak, a tavaly elhunyt polgármesternek csak egy volt. Neki annyira volt szüksége, MZP-nek tízszer ennyi kell. Fura, de mondjuk figyelve az eddigi tevékenységét azért érthető. Rá is fér, hogy sokan segítsék a munkáját, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem megy ez neki. A kirúgások – címzetes főjegyző, aljegyző – mentek egyedül is, mondjuk a munkatársak eltávolításához nem kell ész. (Nem a fenét…)

Amúgy Vásárhelyen mostantól ingyen lesz a parkolás a piacnál. Erre is van forrás. 

Fura egy hely lett Hódmezővásárhely. Az ellenzékiek által felfújt Márki-Zay Péter nevű lufi még a levegőben van. Hogy mikor durran ki, azt egyelőre nem tudni, de gyanús, hogy már ereszt… Tulajdonképpen egy lokális Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Szél Berandett, Vona Gábor kombináció a vásárhelyi városvezető. Belengondolni is rossz, mi lesz akkor, ha nem a másolatuk, hanem ők maguk veszik a kezükbe az irányítást az országban. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50075/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Emilia 2018-03-20 18:24:49
Tisztelt Hozzászólók !

Örülünk , hogy sok magyar hazafi azonos véleményen van !
Azt tudja sok - sok magyar hazafi , hogy Márki / cimbalmos művész ! /
csalással nyerte el a Hódmezővásárhelyi polgármesteri pulpitust !
Ez bizonyítható a Vásárhelyiek videó felvételeivel is !

Addig jár a korsó a kútra , míg el nem törik !
Soraimat " Hát , így van ez " soraival " zárom :SZÁLLJ , SZÁLLJ KISMADÁR " !
Menj vissza az eleidhez !
Ott még , ha igyekszel vajda bácsi is lehetsz !
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-20 10:35:57
Szerintem még néhány hónap, és ez a szerencsétlen félnótás akkorát bukik, mint Rottenbiller.
Kétharmados többsége van a közgyűlésben a FIDESZ-KDNP szövetségnek !!! Csak ki kell várni a megfelelő alkalmat, aztán:
"Szállj, szállj kismadár ..... !
Válaszolok
Pál 2018-03-19 23:19:41
https://24.hu/fn/gazdasag/2018/03/19/marki-zay-eltorolte-a-kisebb-lakasok-ingatlanadojat-hodmezovasarhelyen/
Válaszolok
Emőke 2018-03-19 21:04:50
Ezt a lapos pofázz mikor és ki fogja lapátra tenni, ahol nem árthat a senkinek???????
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-03-19 21:04:47
A suttogó kúrus az egyszerű embereknek azt fogja mondani, hogy a polgármester úr betartotta az ígéretét. Honnan tudná a kisember, hogy erről a képviselőtestület döntött, meg nagyon nem is érdekli, az a lényeg neki, hogy a polgármesternek köszönhetően nem kell megfizetni az adót!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?