Blogolj!

Gyurcsány Ferenc ittasan irigy a viszkire?


Gyurcsány Ferencnek újabb vádakkal kell szembesülnie. Először is azzal, hogy iszik, de ez talán a legkevesebb, mert azt is megkapta, hogy irigy.

Én aztán tényleg nem vagyok hazánk, az itt élő emberek és a saját magam ellensége sem, de ha lehetne, akkor egy kicsit még ki kellene tolni a választás időpontját. Ez az ellenzéki összemorgás egyre szórakoztatóbb, mert most Vágó Gábor (LMP) mondott olyat, amit eddig senki: kimondta, hogy Gyurcsány Ferenc részeges. 

Jó, hát pletykáltak már erről eddig is, sőt ezzel magyarázható lenne a nemzeti elkúró sok-sok értelmezhetetlen mondata is. Ugyanakkor Vágó Gábor most vette a bátorságot és kimondta: Gyurcsány nem veti meg az italt. 

(A videóban 6 perctől kezdődik az érdekes rész.)

A legnagyobb mondat: 

Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel.

Tehát Gyurcsány nemcsak iszákos, hanem bunkó is. 

Mondjuk a zöld oldal bajszával vigyázni kell, nehogy valami furmányos gondolatmenettől vezérelve csak átvigye az értelmet, de ez az egész rém szórakoztató. Szóval abba ne hagyják, mert Gyurcsányt a viszki, minket meg ez az ellenzéki műsor szórakoztat. 

Gyurcsány Ferenc mindenkit levált - a DK-t is! Videó!

Ó a nemzeti elkúró kifogyhatatlan... Viszont már ő sem a régi, mondjuk nem is új. Belezavarodott egy fontos mondatba.

Mi jöhet még? 

Mert ugye ma tárgyal Szél Berandett Vona Gáborral, aki nem ül egy asztalhoz Gyurcsánnyal és Krácsony Gergellyel, de az LMP elnöke meg akarja győzni a Jobbik vezérét, hogy ezt mégis tegye meg inkább. Az is benne van, hogy Karácsony Gergely komolyan veszi azt, amit korábban mondott és ő meg nem akar közösködni Vonával, de akkor az egész MSZP borul, mert  szocik annyira félnek attól, hogy kiesnek a parlamentből, hogy még "az ördöggel is cimborálnak". 

Most ugye abban állapodtak meg, hogy nem állapodtak meg, de tudják, hogy meg kellene állapodniuk. Ezzel nem vagyunk sokkal előrébb, de mondjuk ők sem. 

Szóval van még ebben patron. Azért jó lesz, ha április 7-én este valamikor befejezik ezt a kutyakomédiát, aztán nyolcadikán éjszaka megiszunk egy viszkit.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50039/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-19 15:22:02
Ez a szemkilövető, notórius hazudozó, tényleg alkoholista. Látszik ez ezen a képen is.
Nem baj, így persze méltó társa a másik alkesznek, a Kunhalmi (röhögőgép) Ágikának.
DRÁGA, JÓ ISTENEM !
Mi jöhet még ?!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-03-19 11:57:30
Ez az elkúrós rém, a nemzet bunkója minden második nap leégeti, leforrázza magát ! Tényleg ennyire mazohisták, zombik a magyar emberek /..bizonyos részük../, hogy ilyen paprikajancsira, iszákos bunkóra bíznák az ország vezetését ??!! Felfoghatatlan, hiszen az emberek /..bizonyos részük../ így saját magukról is bizonyítványt alkotnak, véleményt formálnak......
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?