Blogolj!

Kezeket fel, aki érti Karácsony Gergelyt!


HisztiGeri még a 444-et is jól felkúrta. Lazán leördögözi a Jobbikot, közben halálra sértődik, hogy a patás nem ül vele egy asztalhoz. Folytatódik a flúgos futam a húsosfazék felé, a markáns se veled, se nélküled szag meg vágható a levegőben.

Összeültek, tanakodtak, semmire se jutottak. Fotó: MTI

Gyurcsány Ferenc ágyba hívta vasárnap este Szél Bernadettet és Karácsony Gergelyt, de

a nagy erőlködésnek első körben ökörködés lett a vége.

A kormányrúdhoz ácsingózó csipetcsapatból hiányzott Vona Gábor, aki nem is köszönte, de nem kért az egészből annak ellenére, hogy a zöldek elnök asszonya minden testi erejét és női báját is bevetette a közvetítésért.

Szél Bernadett nehéz napjai

Piros betűs ünnep elé nézünk, amennyiben a zöldek nagyasszonya összetákolja a szivárványkoalíciót. Komoly a nekibuzdulás, de fenékre is lehet esni. „Tetszettek volna forradalmat csinálni" - talán ez az Antall József-i gondolat világosította fel az LMP hölgy társelnökét, aki miután letépte magáról Ron Werber láncait, március idusán elhatározta, hogy 1848/49 női hőseinek nyomdokaiba lép.

Véget ért tehát a négy fal és sok szem közötti hamvába holt egyeztetés a háromlábú asztal két oldalának négy sarkánál, majd Karácsony Gergely kisasszézott a mikrofon elé, és tanári teljesítményt nyújtva zavarta össze a jónépet. HisztiGerinek sikerült elérnie, hogy még a 444 Fidesz-barátsággal és kormányközeliséggel aligha vádolható zsurnalisztáját is kimozdította a komfortzónájából. A kolléga arról próbált tájékozódni és tájékoztatni, ugyan lennének szívesek tisztázni a ballibsi felek, miként is állnak az elzárkózó Jobbikhoz, akarnak-e még tárgyalni, akarnak-e kordinálni, netán a választások után is el tudnának képzelni valamiféle közösködést, ha már Orbán leváltásának ez az ára.

De idézzük a parádés párbeszédet, egyúttal kezeket fel, aki érti, mi a jó francot akar a Jobbiktól (a Jobbikkal) az elviekben a teljes magyar nemzet irányítására készülő (Jézus Mária!) politikatudor, Karácsony Gergely!

444: – Március 15-én elhangzott önöktől, hogy a Jobbikra adott szavazatok fideszes voksoknak felelne meg, de az is, hogy az ördöggel is össze kell fogni. Elmondaná egy világos mondatban, mi az álláspontjuk a Jobbikról?
KG: – Az ördöggel is érdemes tárgyalni, de ettől még nem kell ördöggé válni, magyarán óva intenék mindenkit, hogy a Jobbikra szavazzon a választáson. Válasszák a baloldali alternatívát! […] Tárgyalunk bárkivel bármiről, de ettől nem fogjuk legitimálni a Jobbikot a baloldali szavazók előtt.
444: – De most épp olyasvalakivel tárgyaltak, aki holnap elmegy tárgyalni a Jobbikkal...
KG (Idegesen): – Mi is szívesen tárgyalnánk a Jobbikkal, ha méltóztatna velünk tárgyalóasztalhoz ülni, de nem méltóztatott, ez a nagy helyzet.
444: – De miről tárgyalnának, ha azt mondják róluk közben, hogy ne szavazzanak rájuk az emberek?
KG (Még idegesebben): – Miért, a Jobbik amellett kampányol, hogy a baloldali pártokra szavazzanak az emberek? Nincs ebben semmilyen véleménykülönbség közöttünk. Kezd kialakulni egy olyan helyzet, mintha a Jobbik ugyanolyan jó alternatíva lenne, mint az MSZP–Párbeszéd-szövetség, sokan úgy vannak vele, mindegy, csak szabaduljunk meg Orbántól. Mi azért akarunk váltani, hogy jobb kormányzás legyen, amit a Jobbiktól nem tudok elvárni. Miközben taktikai szövetség lehet a Jobbik és a baloldal között a parlamentbe jutás érdekében, de hogy ez pontosan mit jelent, az akkor derül ki, ha tárgyalóasztalhoz ülünk...

Szóval, most legyen okos az egyszeri választó, aki nem érzi jól magát a bőrében, és a honi ellenzéki piacon jelenleg elérhető és fellelhető fiúkba és lányokba vetné a bizodalmát. Tudja még valami követni a 2006 óta lejtmenetben lévő ballibsik jelenlegi üdvöskéjét?

Mi az, hogy! Nagyon is!

Úgy szeretne baszni, hogy közben szűz maradjon.

Komplikált ügy. Sokaknak beletört már a micsodájuk.

Most ő a soros.

(Az idézett párbeszéd az alábbi videón kb. 8.00 és 10.00 között.)

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/50030/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Gyurcsány Ferenc,Jobbik,Karácsony Gergely,összefogás,szél bernadett,választás,választás 2018,vona gábor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-19 15:33:26
Gerikém ! >>>>>>>>>> (egyem meg a vacsorádat.)

A Hamlet című drámában hangzik el az alábbi mondat:
"Őrült beszéd, de van benne rendszer."
Hát, ebben a lakájmédia által készített, magasröptű interjúban még az sincs !!!!!! >>>>>>> Ez sima marhaság.
Válaszolok
istvan 2018-03-19 14:55:44
Évek óta mondom, írom és énekelem, hogy az egyetlen párt maradékából hozták létre a mozaikpártokat és most Ron Werber szakértő mestermunkájaként rakják össze újra egyetlen, alkotássá. MInden összeáll, ami összetartozik. Hogy miért "veszekedtek, konfrontálódtak" eddig (és még két hétig)? HOgy bekerüljenek naponta a hírekbe az ismeretlen nevű pártok, politikusaik. MIndezért -a több párt által is javadalmazott- tanácsadó kérésének megfelelően jóarcú, fiatal vezetőket emeltek a bábszinpadra( Karácsony- Szél-Kunhalmi- stb) de a mozgatójuk az a régi kopotthangú " művészgárda"amelyik történelmünkben már száz éven át százszor megbukott. És most a nézőkkel teli bábszinház felgyújtásával fenyeget...
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?