Blogolj!

Már az ATV is beszólt a baloldali szavazóknak


Elképesztő műsorfolyamot hozott össze az ATV március 15-re. Valamikor délután fél négy körül ért csúcsra ez a szörnyűség.

Fotó: MTI

Az a legkevesebb, hogy a Kormányifón megkedvelt – nem! – Csuhaj Ildikót Hello Kittynek öltöztették, ez legyen az ő baja. Szegény üldögélt a kamerák kereszttüzében naphosszat és hivatkozott a Fideszhez, vagy a kormányhoz közeli forrásaira – hiszem, ha látom –, aztán mondta a tutit. 

Mellette meg cserélődtek a vendégek, közösen megnézték Orbán Viktor ünnepi beszédét, majd elemezték a helyzetet, például a futballbírónak is középszerű, mondhatni nullás Böcskei Balázzsal. Rossz nyelvek szerint egyedül is tudta hozni a pályán a három hülyét, de ez most más kérdés. Meg nem is ő, vagy Csuhaj Ildikó volt a főszereplő délután, hanem Molnár Fruzsina, akit kapcsoltak a Fővám téren, ahol veszett nagy tömeg hangolt az ellenzéki tüntetésre megemlékezésre. 

Egyelőre nincsenek túl sokan, óvatos becslésként azt tudom mondani, hogy 5-800-an lehetnek a Fővám téren, de nagyon nehéz megközelíteni a teret. (…) Folyamatosan jönnek az emberek, és majdnem mindenkin látni kokárdát, ami szintén érdekes, mert az ellenzéki megmozdulásokon ezt kevésbé szoktuk észrevenni.

Az agyam eldobom! Március 15-e van ám! Akkor midenkin van kokárda, még az MSZP-seken és a DK-sokon is. A nevükben kikérem magamnak, hogy

már a házi tévéjük, az ATV is beszóljon nekik és azzal vádolja meg őket, hogy nem tisztelik 48 hőseit. 

Molnár Fruzsina, amúgy jól megkérdezett három budapesti, vörös hajú, szimpatikus nyudíjas nénit arról, hogy szerintük vannak-e vidékiek a megemlékezők között és a borítékolható választ kapta: "Mi nem ismerjük a vidékieket."

Amúgy maga a bíróból lett politológus Böcskei Balázs mondta azt, hogy az rém kellemetlen, ha többen vettek részt a Kétfarkúkutya Párt megmozdulásán, mint az ellenzékén. Ez az egész baloldali nyűglődés az… 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49915/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
kata 2018-03-15 20:04:37
Ez a szerencsétlen csuhaj már a napkeltében is ott okoskodott a tenyérbe mászó képével.Ha meglátom a bicska is kinyílik a zsebemben.Mindig olyan pofával mártotta bele a kést a jobboldali vendégbe,mint aki kettőig sem tud számolni.Alig tudta kinyefegni,hogy mi a fenét is akar kérdezni, ha a kérdezett megpróbált válaszolni,állandóan belefojtotta a szót.Jól néznek ki ezek ezen a szánalmas összeröffenésen,mert ezt másnak nem lehet nevezni.Még hogy ünnepi megemlékezés,ugyan már!
Válaszolok
Ernest 2018-03-15 17:03:20
Szánalmas vartyogás! De ezt ők is tudják!
Válaszolok
librikus 2018-03-15 16:38:32
Csak nem a hetedik kerületben készült ez a kép?
Válaszolok
Magdolna 2018-03-15 16:29:38
A legédesebb a Böcskei Balázs elszólása volt,amit a műsorvezető azon kérdésére adott,hogy mit gondol,mi lenne ha az ellenzék nyerné meg a választást.Böcskei nagyjából azt válaszolta,hogy ezt(a helyzetet)még nem képzelte el,"nincs előttem"-mondta.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?