Blogolj!

Kibújt a jácint a zsákból?


Fizikai képtelenség-e egy nap alatt összeszedni 2000 támogató aláírást a választási kampányban? Ezt a kérdést feszegeti az ATV, de nem ilyen elegánsan, hanem egyenesen vádat fogalmazva meg Cseresnyés Péter országgyűlési képviselővel, az NGM államtitkárával szemben. 

Emígyen: 

Hamis aláírások is lehetnek azokon az ajánló íveken, amelyeket Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági minisztérium államtitkára adott le a választási bizottságnak. Az ATV Híradójának birtokába került rendőrségi iratok szerint a Cseresnyés által leadott 400 íven szereplő és az ellenőrzött 74 ajánló íven levő aláírások között felmerült hamis aláírás is.

Először is szögezzünk le egy tényt: felfelé nem merül semmi. Ez fontos, ha csak az ATV-nél nem tudnak valami egészen új dolgot a fizikával kapcsolatban. 

A másik: Cseresnyés Péter az egyik legnagyobb választókerültben indul, amelynek a területén 74 ezernél is több választópolgár él és 138 szavazókör lesz majd. Emellett Cseresnyés Péter építette ki az egyik legjobb segítői hálózatot, így az önkéntes támogatóinak nem volt egy nagy kaland összegyűjtenie 2000 aláírást. Tegyük hozzá, hogy ez a Fidesz-KDNP szövetség színeiben induló jelöltek egyikének sem jelentett problémát. Arról igazán nem tehetnek, hogy az ellenzékieknek vért kellett izzadni a minimális 500 szignóért is, nemhogy a négyszer ennyiért. 

Na most az az állítás, hogy hamis aláírások is lehetnek nem más, mint vád, mint egy tóba dobott kő. Ennyi. Sima zavarkeltés, mintha például azt írnánk, hogy Zakó László (Jobbik), vagy Horváth Jácint (DK) lophatott. Nyilván nem, de kiindulva az ATV fordított logikájából, akár mi is tehetnénk ezt. 

Maradjunk annyiban, hogy kibújt a jácint a zsákból, vagy a zakóból, az ATV meg leszedi a termést. 

 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49896/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-15 18:13:10
Én nem tudom, hogy az ATV-nél, mint tömegkommunikációs akárminél, van-e még ennél lejjebb.
Gyanítom, hogy nagyon lefelé innen már nemigen lehet menni !!!
Bár, a fene tudja. Ha esetleg a bányászbéka is érdeklődik ?!
Az nem tűnt fel ezeknek a szerencsétlen majmoknak, hogy az egész országban, a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjeinek mindegyike első nap délutánra összeszedte, és le is adta a szükséges mennyiségű (legalább 1500 darab) ajánló aláírásokat ?
Válaszolok
Emőke 2018-03-15 10:50:20
Ja az ATV élén az igazi gyöngyszem Csuhajja Ildikóval, ők tudják az igazságot, mert az nem lehet hogy egy fideszes képviselő össze tudjon szedni akár egy aláírás T is!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?