Blogolj!

Márki-Zay Péter egy troll, el is marasztalták

Márki-Zay Péternek megint sajtótájékoztatót kellene tartania, mert most le kell vennie a hivatalból az elhíresült migráns számlálót, ugyanis annak a törvények szerint sincs ott helye.

A tábla, aminek nincs helye egy hivatalban (Fotó: promenad.hu)

Nagy felhajtás közepette trollkodott szét egy önkormányzati határozatot Márki-Zay Péter, amikor megszavaztatta a képviselőket arról, hogy akarnak-e migránsokat Vásárhelyen, majd amikor nem akartak, akkor azért gyorsan felszerelt egy táblát a hivatalban, amelyen a hazánkban érkezett bevándorlókat számolta. 

Nos, egy honpolgár bejelentést tett a Választási Bizottságnál, amely döntött: le kell szedni a trollkodást, annak ugyanis nincs helye egy közhivatalban. 

A hatósági ügyeiket elintézni szándékozó választópolgárokat megilleti az a jog, hogy a hatósági ügyeik elintézése során mentesüljenek a kampánytevékenységek alól

– áll a határozatban

Az ember tényleg csak fogja a fejét, hogy szegény Márki-Zay Péter mekkora ökör… Fogalma nincs a szabályokról, az előírásokról. Azt hiszi, hogy neki mindent lehet. Mondjuk az sokat segít a polgármesternek, ha ilyen ügyekben (is) megkérdezi a jegyzőt. Ja, hogy Márki-Zay elköszönt már a címzetes főjegyzőtől és az aljegyzőtől is? Erről aztán igazán nem tehet senki. 

Kicsit úgy tűnik, hogy MZP nagyon élvezi ezt a bulit, amit amúgy polgármesterségnek hívnak. A baj az, hogy ez nem mulatság, hanem egy szolgálat. Hogy kit szolgál az ellenzékiek által  felkarolt, de közben rémesen független politikus, azt egyelőre nehéz eldönteni. 

Persze, ha esetleg a tábla levételével kapcsolatban is sajtótájékoztatót tart, akkor nagyjából tudjuk, hogy mi hangzik majd el. 

"A diktatúra választási bizottsága, az elnyomás jegyében korlátozza a szólásszabadságot! Itt, kérem félni kell és akinek más a véleménye, azt elhallgattatják. Nincs demokrácia, nincs sajtószabadság."

Igen, nagyjából ezeket mondja majd. Közben persze elküld néhány politikust ide, vagy oda. Ő meg marad és trollkodik tovább. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49783/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-13 17:38:22
Ennek a szerencsétlen bohóc "polgármesternek" figyelmébe ajánlanám - már ha fel tudja fogni egyáltalán a mondat értelmét - Szent István intelmei közül:

" Semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség."
Válaszolok
Emőke 2018-03-13 11:20:50
Eszement marha! Egyáltalán tudja mit akar? Vagy előbb meg kell kérdeznie Rolex Lacit? Szánalmas!!!!!!!!!! Ez lottón nyerte az eszét? Annyit is ér? Terv? Önálló ötlet (ami jó is???????)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?