Blogolj!

Csepeli MSZP: egyre több az elítélt bűnöző


Önkormányzati vagyon elsikkasztása miatt ítéltek el egy csepeli szocialista képviselőt. Nem ő az első, akit a bíróság elmarasztalt a brigádból.

Mondjuk a sztori óriási: Takács Krisztián és társa egy műfüves pálya építésekor eladott az önkormányzatnak valamit, ami már amúgy is az önkormányzaté volt. Óriási, nem? Takács amúgy a Csepel FC vezetője is, vagyis ő irányítja az egykor szebb napokat megélt labdarúgó-klubot is. Szóval pálya ügyekben képben van. 

Takács Krisztián és társa milliós kárt okozott a kerületnek, ám egyelőre csak elsőfokú ítélet született a már nyolc éve húzódó ügyben. Az elítélt szocialistát, amúgy egyszer már elővették,, akkor magánokirat-hamisítás miatt egy év próbára bocsátották. A kérdés ugye, hogy a mostani sikkasztást még a próbaidő alatt követte el, vagy azon túl. Csak mellékesen van egy elmarasztaló ítélet vele kapcsolatban, akkor rágalmazás miatt vették elő. 

A csepeli szocialista jelölt, Bangóné Borbély Ildikó a korrupció elleni harcot tűzte zászlajára, ami érthető, hiszen a közelében van a probléma. Nem mellékesen kampányfőnökét, Szenteczky Jánost, több ilyen bűncselekménnyel vádolták már meg, emellett két jogerős ítélet is született már ellene rágalmazás miatt. Csak mellékesen emlékezzünk meg arról, hogy szintén MSZP-s képviselő volt az a Deme Gábor, akit két ember megölése miatt életfogytiglani börtönre ítéltek, de akad köztük olyan is, akit pedofília miatt csuktak le. 

Röviden ennyi a csepeli MSZP összefoglalása. Úgy tűnik kétféle ember van köztük: akit már elítéltek és akit MÉG nem. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49646/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-09 18:28:48
Válogatott, szép csapat.
Úgy gondolom, hogy "született képviselők" ezek egytől, egyig.
Kis kedvencem a "hótrészegen", a semmin perceken át röhögő, megszólalni sem tudó, idétlen Kunhalmi.
Akkor és ott azt sem tudta, hogy hol van. (Igaz, ez azóta már többször előfordult vele !!!!)
Isten óvja Magyarországot, hogy ezek még egyszer kormányra kerüljenek. >>>> Onnantól KONYEC FILMA !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?