Blogolj!

Migránspokollá vált a reneszánsz bölcsője (videókkal)


Firenze elesett. Elfoglalták a bevándorlók, majd jól szét is verték. Miként amúgy Bécset is. Meg Párizst, Brüsszelt, Berlint. Óvatosan a fejek homokba meresztésével, mert a siserahad mindenen átgázol.

Miközben éppen brutális késelés merényletektől vérvörös a vaksi libsik szerint „hótnyugodt és biztonságos” Bécs éjszakája és hajnala, döbbenetes videók jelentek meg arról is, hogyan képzelik el a bevándorlók az együttélést, a közös jelent és jövőt Firenzében.

Az őrület képkockáit és hangjait figyelve aligha marad bárkiben is kétség, Európa nem (Európa sem) lehet, nem is lesz a különböző népek és etnikumok békés olvasztótégelye.

A szivárványos katyvaszban az erősebb és a számosabb kerekedik felül, avagy a mennyiség tussal veri a minőséget.

A természetes szaporodásból elégtelenre vizsgázó öreg kontinens egyedül maradt. Csizmáját már lerángatták. Európa csak magára számíthat, és ha nem ébred fel végre torzszülött rémálmából, keresztet vethet örökségére, történelmére, múltjára, identitására, kultúrájára, vallására.

Ő lesz a soros áldozat.

A pénz pörölye és a demográfia dübörgése ördögien maga alá gyűri, hogy majd csak egy fejezet marad neki a históriás könyvekben. Már ha lesznek még históriás könyvek...

A friss balhé krónikájához tartozik egyébként, hogy egy az öngyilkossághoz gyáva 65 éves firenzei férfi agyonlőtt egy szenegáli utcai árust. Erre a szomorú esetre válaszul az éppen integrálódó és a reneszánsz romantikáját magukba szívó helyi bevándorlók lazán legyalulták a belvárost. A 21. századi fekete sereg szétvert mindent (kukát, díszcserepet, növényt, járművet és egyebet), ami az útjába került, belekötött minden fehér bőrű olaszba (európaiba). A szofisztikáltan félelemkeltő felvonulás résztvevői amúgy fennhangon rasszistázták és fasisztázták az olaszokat, nyilván válaszul arra, hogy a vasárnapi voksoláson nem kis sallert mértek a balos, migránssimogató Renzi-féle Demokrata Pártra.

A siserahad nettó pusztítását személyesen igyekezett kontrollálni Dario Nardella firenzei polgármester, ám nem sikerült részvétet nyilvánítania, mert a tolerancia bajnokai lökdösni kezdték, lerasszistázták és leköpködték.

Nemcsak Firenze, de az egész világ a feje tetejére állt. Megállítani persze nem lehet, és ki sem szállhatunk belőle. Európából sem. A nemzeti önvédelem ezzel együtt nemcsak jogunk, de kötelességünk és felelősségünk is. Már ha nem akarjuk, hogy hasonló videók készüljenek a magyar városok utcáin.

Ugye, nem akarjuk?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49588/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
librikus 2018-03-08 09:41:16
A globális világkormány úgy képzeli uralmát a világra kényszeríteni, hogy a kontinensek polgárait összekeveri. Ameddig a különböző fajú lakók egymást ölik „oszd meg és uralkodj” addig mi meghódítjuk az egész világot.
Az osztrákok és az olaszok már megunták városaikban az anarchiát. Csak remélni lehet, hogy az újonnan alakuló kormányok tartják ígéreteiket és hozzálátnak a hívatlan vendégek kitoloncolásához. librikus.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?