Blogolj!

Elszabadult a vásárhelyi hajóágyú


Hatalomtól részegülten? (Fotó: zoom.hu)

Márki-Zay Péter minden várakozást felülmúlóan kezdte meg polgármesteri tevékenységét. Emlékezhetünk arra, hogy annak idején, még a kampány elején, a Jobbik által felkarolt és az MSZP által megtámogatott jelölt azzal kezdte, hogy őt az indulásának bejelentése után kirúgták a munkahelyéről. Kapcsolatot sugallt a két esemény között. Aztán persze már azt mondta, hogy el sem indult volna, ha nem köszönnek el tőle – de ez most mellékszáll. Hát mivel kezdi a polgármesteri tevékenységét Márki-Zay? Kirúgja az embereket a hivatalból. Eltávolította már az aljegyzőt és most elköszönt a címzetes főjegyzőtől is, aki amúgy éppen betegállományban van. 

Hódmezővásárhely új polgármestere, bár korábban együttműködést ajánlott – amellyel a város érdekében élni is kívántam –  március 7-én, szerdán, váratlanul mégis felmentett főjegyzői feladataim alól. A 41 évnyi közszolgálati pályám végén, betegszabadságom alatt kézbesítették a felmentésemet, amelyet tudomásul vettem

– írta közleményében dr. Korsós Ágnes. 

Betegség miatti távolléte alatt elbocsátották a 41 éve dolgozó címzetes főjegyzőt ~ Vásárhelyi Televízió [Híreink]

Hódmezővásárhely új polgármestere, bár korábban együttműködést ajánlott - amellyel a város érdekében élni is kívántam - március 7-én, szerdán, váratlanul mégis felmentett főjegyzői feladataim alól. - írta közleményében Dr. Korsós Ágnes címzetes főjegyző., Vásárhelyi Televízió ~ Híreink

Elegáns. És nem is azért, mert korábban még együttműködött volna Márki-Zay azzal a szakemberrel, aki hatalmas tudással rendelkezik a közigazgatással kapcsolatban, ám végül a polgármester meggondolta magát, vagyis megint hazugságot vélelmezhetünk. Hanem azért, mert betegállományban lévő kollégájától köszönt el írásban. Gyáva megoldás egy férfitől, így a nőnap környékén…

De valami komoly baj van a hódmezővásárhelyi polgármester körül. Korábban is gyanús volt, hogy démonokkal küzd, de ez egyre valószínűbb. Diktafonnal a zsebében járkál a hivatalban és felveszi a beszélgetéseket. Hódmezővásárhelyen 2018-ban beköszöntött 1984 és nemcsak orwelli, hanem történelmi értelmezésben is. Fegyverként hordozza magával a felvevőt és maga is elmondta, hogy bizonyítékként használ minden egyes hanganyagot. Persze a sajtótájékoztatóján lebegtette, hogy ha egy vállalkozó akar vele beszélni és ajánlatot tenni neki, akkor majd… Ugyan kérem… Ki akarna neki bármit is ajánlani? 

Közben persze az elszabadult hajóágyúként közlekedő polgármester rombol a hivatalban. A címzetes főjegyző mellett már aljegyző sincs és több hivatali állás is megüresedett. Emellett pedig molinókkal terheli meg a vásárhelyi önkormányzat patinás épületét, amelyen sorosozik egy egészségeset. Közben meg visszavont már választási ígéretet, amely szerint eltörölné az ingatlanadó egy részét. Nem törli… 

Szóval erre számíthatunk, ha április 8-án az ellenzék nyer. Ijesztő. Már csak azért is, mert a polgármester apja (…) egy Facebook bejegyzésben tudatta a világgal, hogy az országgyűlési választáson a Jobbik jelöltje indul majd, a baloldalial visszalépnek a javára. Az az ember lesz a szavazólapon, akinek Márki-Zayt köszönhetjük. 

Innen nézve csak egy kérdés lenne: polgármester úr, amúgy mi újság van Hódmezővásárhelyen?

 

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49605/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Zoltán 2018-03-09 08:20:18
Ki mint vet, úgy arat!
Az emberi hülyeség határtalan!
Az ország egyik legtöbbet fejlődő városában... beleharapni az enni adó, símogató kézbe... hát...!!!
NAGYON ODAFIGYELNI ÁPRILIS 8-ÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-08 14:23:25
Hölgyeim és Uraim !
Már sokszor írtam, most is felhívom mindenki figyelmét:
A közölt fényképen ennek a szélhámos, ál-jobboldali, senkiházi paprikajancsinak az arcát tessék tüzetesen tanulmányozni.
Az a mesterkélt - a puszipajtás Botkáéval teljesen megegyező - vigyor mindent elárul ennek a vérbeli kommunistának a jelleméről.
Egyébiránt meg az a véleményem, hogy bárkit kirúgni, bárkinek fegyelmit adni a tökhülye is tud, persze ehhez megfelelő indok is kell.
Láttunk már olyat nem egy esetben, hogy a végén sokba került a lakodalom a hepciáskodó majomnak !!!!
Utána viszont csak egy kérdés marad: kivel, és hogyan fogja irányítani, vezetni a várost a több, mint kétharmados FIDESZ-KDNP fölény mellett ?!
Válaszolok
librikus 2018-03-08 13:41:30
Már van egy sikeres középpárt Magyarországon a Fidesz, melyet a világ urai még kénytelen kelletlen akceptálnak. Egy második féljobbikra nincs szükség csak azért, hogy Orbán helyett Vona, vagy Simicska junior legyen miniszterelnök. Hogy a Jobbikot Simicska tette tönkre vagy együtt a Fidesszel? Mindegy. Nem kellett volna! Ausztriában is kénytelen volt a hatalom a nemzeti párttal osztozkodni. Fidesz - ha a többséget elvesztené csak a régi Jobbikkal kormányozhatna. Vona Simicska balekja, a többi kandidátus pedig mindannyi a nemzetközi finánchatalom bohóca bármilyen baloldali milliárdosként, zöldbáróként vagy szépszavú liberálisként is ágál. Ha ez utóbbiak kapnak többséget a Jobbiknak és Vonának vége, jön az IMF kamat, sokszínű bevándorló, no go zóna, hasonló anarchia mint a tavalyi választások után Németországban.
Válaszolok
Imre bacsi válasza: Emőke bejegyzésére 2018-03-08 12:43:48
Elkepeszto, hogy mennyi aljassag van az ilyen hatalomvagyert remego felelemtol feltoltve, a diktatfonos gyermeteg, gerintelen puhatestube!!! a depressziotol kapott laztol kicserepesedett szajjal nonap alkalmabol kirugdossa a pillereket! Hat inkabb vegye le a cipojet, es rugjon a betonfalba!!
Válaszolok
Katalin 2018-03-08 12:37:24
Már Bayer Zsolt írását olvasva is kinyílt a bicska a zsebemben, és a visszafojtott dühtől alig láttam. Hát, tényleg birkák vagyunk, mint nevezik a jobboldaliakat a facebookon hörgő, mocskolódó emberek vagy inkább: bérkommentelők? Már meg sem nézem a fiókom, mert - ritka kivételtől eltekintve - nem lehet véleményt cserélni, megpróbálni tenni valamit, hogy politikai szimpátiától függetlenül az ország érdekeit nézzük. Nagyon kíváncsi lennék, mit szólnak mindehhez a vásárhelyiek.
Válaszolok
Emőke 2018-03-08 12:32:56
Csak ismételni tudom magam! Hinni a TEMPLOMBAN KELL! Embernek ( főleg ilyennek!) Soha! Bízom benne hogy keserű tanulság volt ez az országnak. Nézzük meg a Kész Zoltán csodálatos tevékenységét és eredményeit! ÉBRESZTŐ ÉBRESZTŐ. CSAK A BALLIB ALUDJON !
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?