Blogolj!

Igazat hazudni tudni kell


Amit az év első napján csinálsz, az fogja jellemezni az egész esztendőt. Politikusok esetében ezt úgy módosítjuk, hogy amit hivatalba lépésed első napján teszel, az lesz jellemző „uralkodásodra”.

Ha ez igaz, akkor nem lennék most hódmezővásárhelyi. Mert bizony ha az új polgármesternek Pinokkió módjára nőne az orra egy hazugság után, már nem tudna befordulni a főutcán az orrától, és egy garnitúra láncfűrészt kellett volna leselejtezni a firnyákja lombtalanítása miatt. És nem én állítom, hogy nem mondott igazat, hanem egy jóval autentikusabb forrás, Végh Ibolya – már csak volt – aljegyző, aki a vasarhely24.com-nak nyilatkozott. És miért már csak volt aljegyző? Mert a szombati közgyűlésen korrigálta Hódmezővásárhely új polgármesterének két valótlan állítását, így rögtön mennie kellett az önkormányzattól.

Fotó: delmagyar.hu

Azt már mi is megírtuk, hogy a függetlenségéről messze földön híres MZP első útja Botka Lászlóhoz vezetett megválasztása után. Most pedig sajnos viszontlátogatást is tett Hódmezővásárhely Polgármesteri Hivatalában a szegedi várúr. Azért van annak némi diszkrét bája, hogy a bukott szocialista miniszterelnök-jelölt Márki-Zay hátán próbál kimászni a gödörből. Most nagy erőkkel keresnek-kutatnak, hogy valami terhelőt találjanak az előző vásárhelyi vezetésre még április 8 előtt. De ha ez nem jön össze – márpedig várhatóan nem fog -, akkor bizony nem marad más, csak az igazság.

Márki-Zay Péter megcsodálta Botka Lászlót

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. Amikor valaki elnyer egy pozíciót, akkor korántsem mindegy, hogy mik az első lépései. Így van ez akkor is, ha az ember véletlenül, illetve a választók akaratából polgármester lesz. Márki-Zay Péter Hódmezővásár megválasztott városvezetője is letette most a sarokkövet. Az első útja Szegedre vezetett és Botka László, polgármesterrel, az MSZP bukott listavezetőjével smúzolt egy sort.

 

És valakinek figyelmeztetnie kéne Márki-Zay Pétert, hogy az igazság fáj. És ez nem múlik el, később is fájni fog, mert ez mindig csattanós pofon. Persze mindennek kevés a valószínűsége – mármint annak, hogy pofán vágja a rút igazság - ha például annyira merül el a munkában, mint a március 1-jén tartott összapparátusi értekezleten. Ahol előadta az önéletrajzát, eddigi csodatételeit, és egészen különös részleteket is megtudhattak a jelenlévők hetedik gyermeke, Palika születéséről.

Majd zárszóként elhangzott az is, hogy aki abban a hivatalban hazudik, az nem dolgozhat ott. Mivel a polgármesterre is ott munkálkodik, így nem jósolnék nagy jövőt Márki-Zay Péternek, már a napokban felmond önmagának, vagy kirúgja önmagát. Persze csak ha igazat mondott a hazudozással kapcsolatban. A 22-es csapdája. Hódmezővásárhely díszpolgára, Kossuth Lajos dermedten nézi, mit művel szeretett városának újdonsült polgármestere.

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49565/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-07 19:58:00
Ehhez csak annyit mondanék, hogy ez a notórius hazudozó körülbelül annyira jobboldali beállítottságú, mint Kun Béla volt. Akkor is hazudik ez, mikor kérdez.
Botkához való beteges vonzalmáról meg csak annyit:
Ahogy mondani szokás: Madarat tolláról, embert barátjáról !!!
Hát, kedves Vásárhelyiek !
Így akartátok, így lett !!!! >>>>>>>>>> viseljétek minden előnyét és hátrányát az akaratnyilvánításotoknak !
Válaszolok
Emőke 2018-03-07 15:50:08
Csak ismételni tudom magam, aljas, sunyi, hazudozó gerinctelen gazember. Hogy dőlhettek ennyien be ennek a senkinek????? És még mi fog jönni?
Válaszolok
Éva 2018-03-07 15:42:28
Hazudni nehéz, mert azt ki kell találni. Az igazság meg kézenfekvő, világos. Ezt vajon miért nem ismerték fel a szavazók? Zay úr, nem túl okos, rosszúl hazudott és mint a rajtakapott gyerek most kapkodva, durcásan bosszút akar állni, és megteheti, ez a borzasztó. Hódmezővásárhely népe meg csak bámul, mint Jenő a moziban.
Válaszolok
Emőke 2018-03-07 14:04:23
ALJAS EZ SZÍNRE LÉPÉSE ÓTA! A KIS FÜGGETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!! HÁT PERSZE, HOGY TANÁCSADÓJÁHOZ, BARÁTJÁHOZ ROHANGÁSZIK, SZEGÉNY ROLEX LACI MEG BOLDOG, HOGY ADHATJA A VAD ÖTLETEKET! AMAZ MEG ÁHITATTAL ISSZA SZAVAIT!!!!!!!!! MOCSOK DÖGÖK!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?