Blogolj!

Vastagbőr! Gyurcsány Ferenc levélben kuncsorog pénzért


Ezt is megéltük! A milliárdos Gyurcsány Ferenc e-mailben kér pénzt tőlem, az egyszerű magyar kisembertől a Demokratikus Koalíció választási kampányár. Van bőr a képén…

Fotó: ma.hu

Már eleve a megszólítás: Kedves Barátom!

Nem, Feri! Nagyon nem vagyunk barátok, de még csak haverok és ismerősök sem. Veled kapcsolatban én mondjuk maximum érdeklődő állampolgár lehetek, akinek az a munkája, hogy cikkeket is ír rólad. 

"Magyarország sorsdöntő hónapok előtt áll. Áprilisban választunk, és a Demokratikus Koalíció kormányt akar váltani" – folytatódik a levél, de ez mondjuk stimmel. Itt jön néhány mondat a kormányról és annak leváltásáról, de ez nem érdekes. 

Az előttünk álló 37 nap rengeteg szervezést és erős anyagi bázist igényel. (…) A nekünk küldött pénzt országjárásra, szórólapokra, tájékoztató kampányokra költjük majd, hogy a DK sikeres szereplésén keresztül a kormányváltás ügyét is előremozdítsuk – írja Gyurcsány Ferenc. Ha rajtam múlik, akkor Klára asszony még meg is un majd a szoknyája mellett Ferenc, mert az én pénzemből – ami nincs is –, ne nagyon járod majd az országot, de plakátra sem futja majd. 

Aztán itt jött a bankszámlaszám, majd a címletek meghatározása "500 vagy 1000 forint is segít".

És a végén – persze van még néhány elhanyagolható kampányklisé – jön az elköszönés: "Barátsággal Gyurcsány Ferenc".

Barátsággal… Ez becsípődhetett. 

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem olyan régen, amikor Orbán Viktor kérte a választók anyagi támogatását levélben, akkor az egész ellenzék prüszkölt, hogy ilyet nem lehet csinálni. Vagy mégis? 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49354/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Pataki 2018-03-03 14:03:59
Nem kéne naponta 100.000.- Ft-okat elcseszni, nagy lábon élni, akkor jobban támogathatná a hozzá hasonló emberekből(?) összeverbuvált trágyaszagú pártját.
Amúgy pedig barátja neki a kanegér.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-03-03 12:39:56
Mi van táncoslábú, notórius hazudozó szélhámos ?! Kevés volt az eddig elrabolt több milliárd forint ?!
Addig álljál fél lábon, és akkor egyél legközelebb, ha a nemzeti érzelmű, igaz magyarok pénzt adományoznak neked, meg a Klára asszonynak. Az anyukádról már nem is beszélve !!!!
Egyébként tényleg van annak valami diszkrét bája, hogy az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján a tömegbe lövető szarházi nevez engem a barátjának.
A jó nénikédet Fletó !!!!! (nem akartam durva lenni)
Válaszolok
baviki69 2018-03-03 05:34:59
A csótány! Nem ég le a pofájáról a bőr? Nem, természetesen, mert vastag bőr alakult ki rajta!
Válaszolok
Emőke 2018-03-02 19:37:47
Hát igen, de azt lehet. Vegyük már észre, hogy szegény Gyurcsány szűkösen él! Szüksége van az anyagi támogatásra!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?