Blogolj!

Bangóné árulja az MSZP zsákbamacskáját


Hihetetlen, hogy milyen nyilatkozatot tett Bangóné Borbély Ildikó. Majd április 9-én megmondja – válaszolta egy kérdésre.

Fotó: vagy.hu

Vonatkoztassunk el attól, hogy mivel kapcsolatban nyilatkozott Bangóné Borbély Ildikó, csak az összefüggéseket és a gondolatmenetet vizsgáljuk meg. 

Arra a kérdésre, hogy kormányra kerülve az MSZP-Párbeszéd befogadna-e menekülteket, Bangóné Borbély Ildikó azt mondta, április 9-e után válaszol erre a kérdésre. (hirado.hu)

Ja, hát így könnyű! Egy nappal a választás után. 

Lenne itt még egy csomó minden, amire válaszolni kellene, de akkor majd ezeket is április 9-én árulják el? Úgy tűnik a szocialistáknál nem tudják, hogy április 8-án választás lesz, nem pedig zsákbamacska. Mert ez a játék olyan, hogy csak a húzás után derül ki, hogy mi van a csomagban, de hát ezt tudjuk, mert ennek ez a szabálya. 

Majd április 9-én megmondja… 

Ilyen választ komoly politikus nem szokott adni, nem szokás szórakozni a választókkal. Márpedig Bangóné most úgy tűnik viccelődni akar az egyre fogyatkozó szocialista táborral is. Vagy az is lehet, hogy semmi mondanivalója nincs, így lebegteti a választ fontos kérdésekre. Megúszós, biztonsági és végtelenül szerencsétlen felelet ez. 

És hangsúlyozom, nem a menekültek befogadásának kérdése a lényeg, hanem maga az elv és a gondolatmenet. Zsákbamacskát csinálnának a demokrácia ünnepéből. Kár.

6
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49325/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 6 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-04 10:36:36
Kedveseim !
Csak nézzék a fényképet tüzetesen.
Ez a liberálbolsevizmus maga.
Ez a "luvnya", - ha holnap géppisztolyt szerezne - azonnal lőne bárkire !!!!
Válaszolok
baviki69 2018-03-02 12:18:11
Ezek a nyomorultak mindent igyekeznek megtenni a hatalomm megszerzése érdekében! Ezek vádolják a Fideszt mindenféle aljasságokkal, holott elképzelhetetlen, hogy mit követnének el az ország ellen (és saját hasznukra), ha hatalomra jutnánk!!!
Üvöltenek a a szamuelytiborok női leszármazottai!!!
Undorító bagázs az összes! Jobbik, ezek mellé álltatok?
Válaszolok
Emőke 2018-03-02 09:27:33
Három selejtes agyú osztja az észt sok pénzért a melegben!
Válaszolok
Marika 2018-03-02 08:55:14
nekem kétségem nem a semmitmondó ballib összefogással van engem inkább a független szó mögé bújó ellenség lehetősége ami csak a választások utan mutatja ki a foga fehérjét mert szerintem a legtöbb mögött a külföld áll
Válaszolok
Imre bacsi 2018-03-02 07:17:35
Röhelyes es komolytalan!! Mit tennenek megint?????? Ez a szedett-vedett belso feszultseggel teli alkalmi baratok, meg egyesevel sem tud mit csinalni !! Egyebkent nem szabad hatradolni!!! Oszzatok!!!!!!!!!!
Válaszolok
Földesi 2018-03-02 07:02:05
Kedveseim! Nem értem, hogy miért csodálkoztok ezen. Volt már néhány évvel ezelőtt is olyan mondata, talán a Gyurcsánynak, hogy nem válaszol, mert az befolyásolná a választások eredményét.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?