Blogolj!

A jobbikos jelölt szerint agymosottak a budapestiek


Azért tud ez a Jobbik, na! Kovács Tamás vívó és piperkőc Budapest második kerületében már azzal kiverte a biztosítékot, hogy becses otthonát csak célirányosan hajlandó elhagyni (vagy ha ő személyesen nem is, de a munkatársai biztosan), hiszen fb oldalán kuncsorog aláírásokért, a következőképpen:

„hogyha szimpatizál személyemmel, akkor válaszlevelében vagy telefonon tájékoztasson arról, hogy esetleg a jövő héten mikor kereshetném fel személyesen támogatásáért, vagyis az ajánlóív aláírásáért.”

Azaz, ahhoz elmegy, aki aláír.

Mondjuk a választók meggyőzésére nem ez az alapvető politikai marketing (úgy szokták – és ezt láthatja is mindenki -, hogy kitelepülnek, standolnak, becsöngetnek lakásról lakásra, házról házra et cetera), de úgy néz ki, hogy a jobbikos Kovácsnál ez belefér.

Mint ahogy az is, hogy a komplett fővárosi lakosságot leagymosott fideszesezze, és sajnálkozzon, hogy a fővárosiak nem vidékiek (ez aztán a logika!). Ennél nagyobb örömhírt Pesti Imre karácsonyra sem kaphatna (mármint, hogy Budapest fideszes), ám félő, hogy Kovács verbális ámokfutása nem fedi a valóságot.

Azért citáljuk csak az örökké valóságnak:

„Sajnos Budapest, egy más világ, vidéken az emberek sokkal elszántabbak és bátrabbak, az ő agyukat nem lehet átmosni! Csak a vidék válthatja le a kormányt, Budapest nagytöbbsége agymosott fideszes!”

Értjük. Pontosabban: érteni véljük.

Van egy jobbikos fővárosi (második kerületi, rózsadombi) jelölt, aki csak úgy nem megy ám aláírásokért a nép közé, kizárólag akkor, ha előtte felhívják, vagy írnak neki. És mindezt azért, mert a reménybeli választói alávaló fideszes agymosottak, és különben sem vidékiek, ezért nem elszántak és nem bátrak.

Úgy tűnik, hogy a „ki alázza meg jobban a választópolgárt?” versenyben Kovács célja egyértelműen a dobogó. Jó úton halad... 

(Címoldali kép: 24.hu) 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49350/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Facebook,Jobbik,Kovács Tamás,második kerület,Rózsadomb
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-03 12:43:15
Szoktam volt mondogatni, hogy ebben a zűrzavaros időkben már lassan mindenki meghibban.
Nagyon úgy néz ki, hogy a Kovács Tamásra ez kiemelten vonatkozik.
Válaszolok
Szabolcs 2018-03-02 17:19:05
Budaörsön él, szerencsére őt megkímélik az agymosástól. Persze szívesen képviseli az agymosottakat...
Válaszolok
Emőke 2018-03-02 15:19:49
Miért is agymosott egy fideszes? Mert látja a 8 év változását és tudja értékelni? És tetszik neki, amit lát! Nem akar VÁLTOZÁST! A Vona viszont jó(agymosást ) végzett!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?