Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

Márki-Zay Péter megcsodálta Botka Lászlót


Amikor valaki elnyer egy pozíciót, akkor korántsem mindegy, hogy mik az első lépései. Így van ez akkor is, ha az ember véletlenül, illetve a választók akaratából polgármester lesz.

Mi van Márki-Zay Péter (még Botkához képest is balra) arcára írva? Csodálja a nagy szegedi vezetőt?

Márki-Zay Péter Hódmezővásár megválasztott városvezetője is letette most a sarokkövet. Az első útja Szegedre vezetett és Botka László, polgármesterrel, az MSZP bukott listavezetőjével smúzolt egy sort. Kapott gyorsan a hóna alá egy EU-zászlót – bénázott is vele egy sort, se lengetni, se tartani nem tudta… –, mert az a szegedi főnök szerint már régen hiányzik a vásárhelyi városházáról, meg egy Bibó-kötetet. 

És közben úgy nézett Botka Lászlóra, mint borjú az új kapura, pedig ugye ebben az esetben ő az új, vagyis akkor Botka meg a… Mindegy. Úgy bámulta a szocialista lista elejéről önként leugró szegedit, mint ahogy a pincsi szokta nézni a gazdáját, amikor jutalomfalatot vár, mert szépen leült. A választásokig teljesen független, a győzelem után ellenzéki MZP rajongással szereti Botkát ez jól látszik az elkapott pillanaton is. Hogy mit szólnak ehhez az érzelemhez a Jobbiknál, vagy a DK-nál, netán az LMP-nél, akik szintén teljesen függetlenítették a jelöltet, azt egyelőre nem tudni. 

A megbeszélésen elhangzott, hogy a két város együtt és közösen bla bla bla. Aztán az is, hogy nagy feladat vár MZP-re, bla bla bla. És, hogy miként lehet ellenszélben fejlődni, bla bla bla. Mondjuk ez utóbbi érdekes, hiszen a Modern Városok Programjának milliárdjaiból mindkét település részesül néhány milliárddal – ennyit az ellenszélről. Továbbiakban elhangzott még néhány üres frázis, például kineveznek egy-egy referenst mindkét városházán, akik majd a kapcsolattartást intézik ("Te, Peti… A haverkának nincs állása, nevezzük már ki kapcsolattartási referensnek! És van egy ilyen munkanélküli pajti Vásárhelyen is, őt meg bízd már meg ott nálatok." Jó ilyen biztos nem történt.)

Amúgy meg valaki szólhatna Márki-Zay Péternek, hogy egyelőre még nem miniszterelnöknek, de még csak nem is listavezetőnek választották meg, szóval a saját városi példáját országos jelentőségűvé még ne fújja fel. Csodálja még egy kicsit Botkát, aki egy kicsit vezetett már listát. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49212/pics/lead_800x600.png
Botka László,Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,Szeged
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-28 13:49:15
Először is szeretném leszögezni, hogy Emőkének mindenben igaza van, de azt is látni kell, hogy ezeknek a kommunistáknak ez a lételemük. Piszkoskodás, mocskolódás nélkül már minden bizonnyal kihaltak volna.
Eddig senki nem tudta, hogy mi (ki) hiányzik a pol-pot városból. Hát, most kiderült.
Gondolom úgy hiányzott ennek a szélhámosnak a látogatása a másik szélhámosnál, mint egy falat kenyér.
Egyébként az MSZ(M)P vezetéséből már mindenhonnan kiebrudalt, - Szegeden meg "közös megegyezéssel" élete végéig polgármesteri teendőket ellátó - Botka Rolex Lacika, hogy meri a szájára venni Bibót?! Maradjunk egyelőre annyiban, hogy a lába nyomába sem léphet a tudós államférfinak.
Válaszolok
Emőke 2018-02-28 09:52:30
Rolex Laci akkor kezdjen el a kormány felé gyűlölködő és kioktatni ebből az imádóját, ha valaha is vissza volt utasítva! De eddig csak kapott pénzt és nem is akármennyit! Akkor ne köpjük már szembe az adományozót!!!!!! Mert hogy nem kötelező adni. Na és mire használta fel Szeged csodálatos embere?????????
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?