Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Cenzúra és hülyeségek a Közös Ország Mozgalom lakossági fórumán


Csodálatos videóra bukkantunk. A Közös Ország Mozgalom (Gulyás Marcika gittegylete) Ungár Péter (LMP), Niedermüller Péter (DK), Benedek Márton (Momentum) és Mihalik Zoltán (Együtt) részvételével zajló február 22-i képviselőjelölti vitafórumáról, amiről olvasónk helyszíni beszámolót is készített, a „demokrácia” legnagyobb dicsőségét bemutatva mindannyiunknak.

Előbb azért tekerjünk bele e csodálatos audiovizuális anyagba, mert bizony abból kiderül, hogy a vitatkozók a II. és III. kerület szempontjából teljesen (és szánalmasan) inkompetensek. Az első, általános kérdésre vagy nem is válaszolnak (Niedermüller: „persze fontos a kerület, de vannak országos ügyeink is...”) vagy teljesen nagy általánosságokat (Márki-Zay Péter nívójú lózungokat) mondanak (Ungár: „rossz a közlekedés és az egészségügy”). Oké, általánosságban – szerintük – nem kell ismerni azt a terepet, ahol mandátumért indulnak.

De ha már egészségügy: a szuper-kórház ügyében is teljes tájékozatlanság mutatkozik, a legvadabb, a választókerület szempontjából egyértelműen hátrányos verzió szerint nincs is rá szükség! Az Akadémia Parkkal kapcsolatban feltett nézői kérdésre (a videón 1 óra 27 perckor, a Város Mindenkié Mozgalom érdeklődése) pedig az is nyilvánvalóvá válik, hogy halvány lila fin..., pardon, gőzük sincs arról, hogy hol is fekszik az érintett ingatlan és mi vele a probléma.

És akkor a kis színesek:

Niedermüller egyértelműen jelezte, hogy visszalép az LMP javára. Nagyszerű! Csak nem a milliárdokat öröklő Ungár Péter ajánlott fel a családi vagyonából egy kisebb összeget, hogy Niedermüller törleszteni tudja a berlini Humboldt Egyetem felé fennálló tartozását? Persze, ez csak fantáziálás. Az viszont már kevésbé, hogy Ungár Péter már a maga és a DK nevében adja a választ kérdésekre (a videón 1:27 után), ami napnál is világosabbá teszi: a háttéralku egyértelmű a DK és az LMP között. Na, így lehet más a politika. Ungár Gyurcsánnyal. Szép pár...

Nos, Göncz Árpád unokájának már ez sok lehet, mert a „leendő koalíciós pártok” jelöltjei közötti békétlenség szembeszökő jeleként Benedek Márton (Göncz Kinga fia) Ungár Pétert (Schmidt Mária fia) egyszerűen csak hiteltelen politikusnak nevezi (1 óra 08 perc). Dehogy a Szadesz-sarj még vadabbat is állítson, az is kiderül: Benedek Márton adott esetben összefogna a FIDESZ-szel.

Azért lenne (lett volna) ezek után kérdés, csak éppen nem lehetett. A rendkívül demokratikus ellenzék fórumán ugyanis cenzúrázták a kérdéseket. Olvasónk jelzése szerint ugyanis meglepő szigor és előzetes cenzúra volt.

A lakosok kérdéseit előzetesen papíron összegyűjtötték, majd azokat számítógépre felvitték, átvizsgálták és kiválasztották azokat a személyeket, akik feltehették kérdéseiket (Viva Demokrácia!!!!! Viva Gulyásungárniedermüller!).

Többen jelezték blogunknak, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyták az olyan kérdéseket és témákat, amelyek a jelöltek számára kényesek lehettek volna. Így azt sem tudhatták meg a jelenlévők, hogy Ungár Péter mit gondol a Budai Hölgyek Körének nemrégiben közzétett nyílt leveléről, amelyben finomam szólva is aggályosnak, elfogadhatatlannak tartották képviselőjelölti indulását a tavaly nyári fesztiválozós-italozós botrányát követően, amikor a hírek szerint lányokkal is erőszakoskodott. Olvasóink olvasták ezt és meg is kérdezték volna a többi jelöltet arról, hogy mind ezek után, Ungár Péter elég durva botránya ellenére hajlandóak lennének-e visszalépni a túlmozgásos elempés javára, ám lehetőséget nem kaptak kérdéseik feltevésére. Bizonyára a véletlen műve, hogy éppen az ilyen – választói eligazodást segítő lényegi - kérdésekre nem jutott idő.

Csak a tudatlanságra és a hülyeségekre.

 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/49005/pics/lead_800x600.png
Göncz Árpád,Gulyás Márton,Gyurcsány Ferenc,Közös Magyarországért Mozgalom,Niedermüller Péter,Schmidt Mária,Ungár Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-23 18:17:23
Négy ilyen "magasan kvalifikált" részvevő mellett, mégis mit várhat bárki is egy ilyen tájékoztatón ?!

Megmondom: >>>>>>>> SEMMIT AZ ÉGVILÁGON !!!!!
Ezek, és társaik egyszerű percemberek, remélem a tavaszi választás után végképp elsüllyednek a saját maguk dagasztotta posványba, eltűnnek oda, ahová valójában valók, a politikai süllyesztőbe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?