Blogolj!

Márki-Zay Péter állást keres!


Nem és nem, nem megy a megfontolt beszéd Márki-Zay Péternek. Most éppen az derült ki róla, hogy lényegében munkát keres.

Fotó: Márki-Zay Péter Facebook oldala

Nehéz szavakat találni Márki-Zay Péter kommunikációs ámokfutására. Kirúgták, mert indult, aztán el sem indult volna, ha nem rúgják ki; kamerát szereltek fel az utcájába, mert jelölt lett, de sosem mondta, hogy azért szerelték oda; támogatja a Jobbik, aztán a Jobbik nem is tud róla; független, de minden párt támogatja; forradalom lesz, ha nem ő nyer és ugye ott van a kandelláberek alternatív felhasználása. Ezek csak így zanzásítva, röviden. 

Vasárnap választás. Most egy nagyon fontos egyperces videót osztott meg MZP, aminek az elején van a lényeg, a többi nem is érdekes, mert amúgy is dob egy hátast a néző. 

Na azért írjuk is csak le: 

Nem tudjuk, hogy mi lesz a kimenetele ennek a polgármester választásnak. Én azt remélem, hogy nekem február huszonhatodikától lesz állásom.

Az fontos, hogy az embernek legyen állása. Főleg abban az esetben, ha nincs. Volt már korábban is olyan, aki azt gondolta, hogy ha nincs melója, akkor az a legegyszerűbb, ha elindul a választáson. Mert ugye egy polgármesteri, vagy képviselői mandátum – jelenleg – öt évig kiszámítható bevételt jelent. Mondjuk a sajnálatos hódmezővásárhelyi helyzetben, amikor az előző polgármester halála miatt tartanak rendkívül választást, csak egy bő évig lesz meg a havi betevő a nyertesnek, de az is több mint a semmi, abban az esetben, ha nincs munkája az illetőnek. 

Legalább már nagyjából tudjuk, hogy mi az, ami motiválja Márki-Zay Pétert: a munkahely, nem pedig az, hogy szolgálja a városát és az ott élő embereket, pedig talán ez lenne a lényeg. És ugye a videóból az is kiderül, hogy ha nem lenne állása február 26-án, akkor el is gondolkodhatnak egy országgyűlési induláson, de azt mondja, hogy letelik a jelöltállításra szánt idő. Először február 26-án még bőven lehet jelöltet állítani a parlamenti választásra, szóva csak hajrá, mert azért egy Lázár János–MZP egyesélyes csata érdekes lenne. Másodszor: ha arra gondol, hogy a pártoknál elkelnek a helyek, miközben kiderül, hogy lesz-e állása a városházán, vagy sem, akkor lehet menni függetlenül, ahogy most is… 

A munkakeresés nehéz dolog. De segítek: a hódmezővásárhelyi önkormányzat keres például építéshatósági ügyintézőt. Lehet jelentkezni. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48804/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,választás,választás 2018

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Valaki válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2018-02-25 21:37:55
Na akkor most a jó nagy pofára esés után hogyan is vélekedjünk??
"Mire gondolt a hozzászóló, amikor e sorokat írta?"
Szánalmas!
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-02-19 16:03:24
Hát, lehet, hogy van ennél még lejjebb is ennek a szánalmas alaknak, meg a támogatóinak, de azért ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?