Blogolj!

Karigeri kokárdája


A szocik csődgondnokát alaposan pofára ejtette a baloldali keresztapa. Fletó kérészéletűvé kardlapozta a „karácsonyi” közös kiállást.

Fotó: hvg.hu

Karácsony Gergelyből idén sem lesz lánglelkű forradalmár. A zuglói fák nem nőnek az égig, a márciusi ifjak lába nyomát továbbra is távolról kell szagolnia a politikai köpönyegforgatás Oscar-esélyes magyar versenyzőjének.

Történt, hogy „Karigeri” nem bírta tovább, és kifakadt! Közösségi oldalán kiáltotta a nagyvilágba, hogy ide, mindenki, március 15-én demonstráljon közösen a kormány ellen az ellenzék, ne pedig töredezettségével tüntessen a változásról álmodozó néma leventék díszes társasága. A baloldali keresztapa hátradőlt a karosszékben, tán még szivarra is gyújtott, Klára asszonyra nézett, majd egy gúnyos mosoly kíséretében visszaüzent: „Geri, fiam, korábban kellett volna kelned!”

Kérészéletűvé kardlapozta a „karácsonyi” közös kiállást.

Gyurcsány Ferenc „Fletó” – hisz róla van szó – egyetlen aprócska mozdulattal totális hülyét csinált az MSZP idegenlégiós, amúgy „a szocikat a Fidesznél is jobban gyűlölő” miniszterelnök-jelöltjéből. Nem elég, hogy meghirdette az első 12 óra 12 pontját, közleményben jelentette be, hogy március 15-én együtt ünnepel a Hősök terén az MSZP és a DK-Szolidaritás. Ő és Molnár Gyula MSZP-főnök amúgy már hetekkel ezelőtt megállapodtak, hogy közös ünnepet kezdeményeznek valamennyi ellenzéki párttal, és lefoglalták helyszínnek a Hősök terét. Az őszödi örökösök nyilatkozatában még véletlenül, említés szintjén sem jelenik meg Karácsony Gergely vagy – jelenlegi, azaz ideiglenes – pártja, a Párbeszéd neve.

Akkor körülbelül ennyit „Karigeri” súlyáról, vagyis súlytalanságáról.

Az elmúlt évek ellenzéki ünnepkísérleteiből persze már tudjuk,

nem lesz egyszerű mutatvány a közös kokárdázás.

Hogy is lenne sima liba, mikor ugyebár az Országos Meteorológiai Szolgálat konspirációira is fel kell készülniük. Meg úgy általában az időjárásra. Nem beszélve arról, hogy a nagy tudású és művelt főhősök, illetve mellékszereplők jobban utálják egymást, mint az – ezek szerint nem is feltétlenül közös – ellenséget. Felmerül még itt az „egy kanál vízben” effektus is...

A hölgyeknek és az uraknak kínálnék némi kapaszkodót „a” tökéletes szervezéshez, mutatom

az összellenzékhez méltó március 15-e elmaradhatatlan kellékeit:

– méteres hó, Budapestet felmentő labanc hókotrók
– hideg, eső, nagy szél (nem a Bernadett)
– kockás ing, pufidzseki, lyukas kokárda
– sípoló Juhász Péter
– a sípoló ismeretlent vegzáló Bangóné Borbély Ildikó
– hógolyózó Szigetvári Viktor
– Szél Bernadett egy werberizált egyedi esernyővel
– picsogó Kunhalmi Ágnes
– másnapi elalvásból lábadozó Fekete-Győr András
– Gulyás Marci és a festékes vödör
– Vona Gábor és egyéb állatságok
– Márki-Zay Péter összeellenzéki független miniszterelnök-jelölt élő facebookos bejelentkezése, a háttérben gyerekzsivajjal és egy játék kandeláberrel
– hideg virsli, meleg sör, fényre zöldülő vörös lufi, Sas-kabaré, hamis dáridó, csocsó, Csocsesz és persze kurva sok bor!

Le lehet adni a megrendelést! És persze irány Európa! Szigorúan.

„Karigeri” döntött.

Ha már a kesztyűt nem találja, megpróbálja felvenni a kokárdát. Kár, hogy ezzel is elkésett...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48796/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,Karácsony Gergely,március 15.,Molnár Gyula,MSZP,Párbeszéd,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Béla 2018-02-20 11:44:21
DK = Dobrev Klára!!!
Fletó már leszerepelt a háttérhatalmaknál....is.
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-02-19 16:33:55
Bocsánat !
Bárki Magyarországon komolyan gondolhatja azt, hogy ez a pártok között, szédelegve botorkáló Karácsony Geri valaha is az ország miniszterelnöke lehet ?! Vicc ez a javából !!!
Egyébként csak rá kell pillantani a közölt fotón szereplők arcára, és a cikkíró által ügyesen összeállított "húzó nevekre", az mindent elárul ezeknek az alakoknak a lelki világáról. Ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy ha pld. a háttérben ólálkodó szakállas kezébe holnap géppisztolyt adnának, ő azonnal képes volna lőni bárkire, aki elébe kerül.
Holnaptól kezdődhetne úgy is a mindennapi imánk:
EZEKTŐL A SZÉLHÁMOSOKTÓL MENTS MEG URAM MINKET !
Minden jó érzésű embernek 2018. április 08-án >>>>>> irány a szavazófülke !!!!!!!
Válaszolok
Attila István 2018-02-19 12:10:06
Időben szólok: a pokoli kevergetés, kavargatás katlanában, előbb vagy utóbb de kikell belőle az új kormányfőjelölt: Gyurcsótányka
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?