Blogolj!

Brutális kormánypárti terror: hógolyóval dobták meg az Együtt egyik tagját!


Nem marad megtorlatlanul a lépés, feljelentést tesznek a példátlanul kegyetlen cselekedet miatt – derült ki Szigetvári Viktor szavaiból.

Drezda? Babazsúr! Csendőrsortüzek? Baráti beszélgetés! 2006-os attak? Örüljenek, hogy nem a miniszterelnöki évértékelőn tüntettek a Várkert Bazárnál! Példátlanul kegyetlen cselekedet történt ugyanis: hógolyóval megdobtak egy tüntetésre készülő Együtt-aktivistát.

„Nem egy könnyű hógolyóval, hanem inkább egy jegessel” – avatott be a részletekbe Szigetvári Viktor, aki az Együtt kormányfőjelöltje jelenleg. Úgy fogalmazott, kollégái „ezért természetesen feljelentést tesznek, mert olyanok tették, akik a rendezvényre érkeztek”.

Szívesen megszólaltatnánk az ügyben az illetékes rendőrkapitányságot, de inkább nem tesszük, mert gyanítjuk, a bejelentést követően nem lesz idejük felvenni a telefonkészüléket: a röhögőgörcs miatt valószínűleg órákon keresztül csak a földön tudnak majd fetrengeni…

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48774/pics/lead_800x600.jpg
évértékelő,hógolyó,Orbán Viktor,Terrorizmus
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-19 13:24:10
Ó szegény Szigetvári, nem tud többet orrot turkálni és megenni a benne levőt? Nagyon el lehet miost foglalva a jeges hógolyóval, amit bizonyítás miatt tovább fagyaszt!! Én azóta váltogatom itthon az agyonsírt zsebkendőimet miattuk, mennyit szenvedhettek!
Válaszolok
Ernest 2018-02-19 06:16:55
Egy hógolyó, és belefagyott a takony a fikazabálóba?
Válaszolok
János 2018-02-18 19:33:38
Szánalmasak. A törtélem szemétdombjára való mind. Ők akarnak nyitott társadalmat ?! A migránsok nem hógolyóval dobálnak!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?