Blogolj!

Márki-Zay Péter a kezdetektől hazudik a Jobbikról

Ismét hazugságon kaptuk a vásárhelyi forradalmárt, Márki-Zay Pétert, a mindenkitől független, de mégis minden (?) ellenzéki párt által támogatott polgármester-jelöltet. Illetve most az is kiderült, hogy – hiába állította eddig – nem is áll mögötte mindenki.

Azt ugye tudjuk, hogy Márki-Zay Péter forradalmat képzel maga elé (vár el?), ha nem nyeri meg a választást Hódmezővásárhelyen és azzal is tisztában vagyunk, hogy a kandelláberek alternatív felhasználásáról is bőszen tud értekezni a lakossági fórumain. Tette eddig mindezt úgy, hogy hangosan hirdette, őt bizony minden ellenzéki párt támogatja, vagyis ő maga a szivárvány koalíció, mert a DK, az MSZP, az LMP és még a Jobbik is mögötte áll. 

A Blogstar munkatársa hetekkel ezelőtt megkérdezte a Jobbik országos elnökségének egyik tagját az ügyben és kiderült, hogy

Márki-Zay Péter támogatása soha sem volt téma a testület ülésein. Értik? SOHA!

De – miután magánbeszélgetésről volt szó – eddig nem állhattunk elő az információval. Tegyük hozzá, hogy egy korábban készített videónkból már az is kiderült, hogy MZP életében nem találkozott még Molnár Gyulával, az MSZP elnökével sem, így azért felemerül a kérdés: igazat mond-e a baloldali törpepárt támogatásáról... Érdekes!

Eddig hallgatni kényszerültünk a saját információról – úri becsületszó -, ám az MTI tudósításából kiderül, hogy a Jobbik egy másik elnökségi tagja – Z. Kárpát Dániel - kilépett a fényre és igazolta ismereteinket:

A politikust, más témában is kérdezték, elsőként arról, hogy a sajtóbeszámolók szerint Márki-Zay Péter, független hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt az egyik fórumán úgy fogalmazott: "nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül". A politikus hangsúlyozta, nem tud arról, hogy a jelöltet a Jobbik támogatja. Miközben elutasította az erőszakra buzdítást, hozzátette, hogy pártjukra "nem jellemző bármiféle erőszakos cselekmény gyakorlása a politikai élet során.

Értik?! A Jobbik elnökségében nem tudnak arról, hogy Márki-Zay Pétert támogatnák.

Már bocsánat, de ez tényleg agybaj… Itt van MZP, aki amióta fellépett a porondra azt hangoztatja, hogy ez a párt mellette és mögötte áll. Ehhez képest egy héttel a választás előtt kiderül, hogy lényegében a Jobbiknál csak a médiából értesülnek a jelölt létéről, vagyis Márki-Zay végig hazudta – amúgy is megesik ez vele… – az elmúlt heteket.

Vélhetően csak a vásárhelyi Jobbiknak tetszik Márki-Zay Péter – ezért jelennek meg vele közösen –,  mert úgy tudjuk, hogy például

a párt makói csoportjának vezetői elég idegesek lettek ettől, hiszen ők szívesen láttak volna a szomszédban egy saját, Mindszenten élő jelöltet.

Ráadásul a héten az is kiderült ugye, hogy Márki-Zay szivárványossága miatt Szabó Pál, a Jobbik vásárhelyi képviselője el is hagyhatja a pártot, mert nem szívesen vállalna közösséget a DK-val.

Szóval Márki-Zay Péter másfél hónapja azzal házal Hír tvtől ATV-ig, hogy a Jobbik is beállt mögé, Kár, hogy erről csak a Jobbik elnöksége nem tud… A mártír-forradalmár kandelláber hasznosító ismét megbukott. Sosem késő visszalépni… 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48643/pics/lead_800x600.png
Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,választás 2018,Z. Kárpát Dániel
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-17 16:00:48
Mégis mit vártok egy ilyen szélhámos, semmirekellő liberálbolseviktól ?
Méltó követője ez is Gyurcsány(i) Fletónak, csak ő még egyelőre nem táncikál !!!!
Ezek akkor sem mondanak igazat, ha kérdeznek.
Isten mentse meg ettől az alaktól a hódmezővásárhelyieket !!!!!
Válaszolok
Attila István 2018-02-17 14:09:08
VAN AZ ÚGY, HOGY A RÓKA , KICSALJA A VARJÚ CSŐRÉBŐL A SAJTOT! Van olyan is, aki magáról azt képzeli, hogy ő Napoleon reinkarnációja! Olyan is van, hogy egy "sehonnani bitang ember" saját koponyájából származottak szerint azt állítja, hogy "jövet/ment" sincs olyan aranyagyvelő mint ő maga, ezért hivatástudatból tudja, hogy ő a "kiválasztott"! Glória! mondanám, de, szóval de,... ehhez azonban a saját fejéből túlmenően legalább a nyakáig is kéne gondolkodnia - ha tudna -, legalább addig a pontig, hogy az ember nyaka azon túlmenően, hogy a szuperkoponyában leledző agyat hordja, vajon másra - esetlegesen - nem lenne hasznosítható, ha nem is saját magának, de legalább as környezetének!?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?