Blogolj!

Forradalomról képzeleg és már akasztana is a független jelölt?


Egyre gyanúsabb, hogy Márki-Zay Péter az összes ellenzéki párt által alaposan megtámogatott független jelölt nem ura a szavainak… Már nemcsak forradalmról képzeleg, hanem már a kandelláberekről is beszél. Nem rendeltetésszerű használattal.

Nem akarom mondani, hogy a kandellábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és helyezésén kívül…

– mondta MZP jelölt egy lakossági fórumon. Nem akarja mondani, de mondja. Vagy legalábbis sejtetni engedi és most kivételesen nem a démonjaira, vagyis a városi kamerarendszerre gondolt, de még csak nem is a közvilágításra. 

(1.13.20-tól nézze, a többi teljesen felesleges…)

A forradalomról beszélt.

Arról, hogy az írek, a franciák, a baszkok mit tettek volna a jelenlegi magyar kormánnyal. Mit? A nevükben kérjük ki a gyanúsítást is! Mert, hogy ezeknél a népeknél fel sem vetődik a kandelláber az biztos. Ez csak egy megbomlott elméből ugorhat elő. Amúgy meg, ha mégis szóba kerülne náluk – mondom, hogy nem! –, akkor meg miért is ezek a nemzetek jelentik a példát? Márki-Zay szerint az lenne a követendő példa? Forradalom és kandelláber… Elképesztő dolgokat beszél!

Az ellenzékiek független jelöltje forradalommal fenyegetőzik

Márki-Zay Péter eddig is bődületes baromságokat tudott mondani, de most ismét szintet lépett, már véres harcokkal fenyegetőzik, ha nem nyer. Márpedig a bukására komoly esély van. Márki-Zay Péter független (értsd: minden ellenzéki párt által támogatott...) hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt komoly "fogalmi" dugóba keveredett. Nagyon veszélyes víziókkal van tele a feje, immár forradalomról beszél.

Azt már tekintsük finomságnak, hogy Márki-Zay Péter szolídan "lebirkázta" a magyar nemzetet, mert abban a mondatban benne volt a türelem szó is. Szükségünk is van a nyugalomra, amikor egy álfüggetlen független induló, a forradalmi hangulatába behozza a kandellábert, a lámpavasat a beszélgetésbe. 

Forradalom és kandelláber… Ide jutott a vásárhelyi kampány Márki-Zay Péter miatt. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48531/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
János 2018-02-16 11:58:52
Ez a szerencsétlen miért nevezi magát kereszténynek ?? A kereszténység nem templombajárás függvénye.
A kereszténység a bennünk élő örök emberi értéknek, erkölcsnek a kimondott, vagy kimondatlan vállalása.Midaz ami ezekkel nem fér össze,- márpedig M-ZP meggondolatlan, ostoba kirohanásai tele vannak ezekkel - logikailag és erkölcsileg sem keresztényi. Bízzunk azonban ezért a "keresztény" embertársaink átgondolt, józan döntésében. Minél többen adjunk hangot ennek április 8-án, hogy a Márki- félék oda kerülje-
nek ahová valók.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-15 20:43:42
Az én kérdésem az -- mielőtt még a bicska kinyílik a zsebemben és valakiben kárt teszek...-- , hogy nekem szabad.-e kandelláberrel meg lámpavassal példálóznom így kampány idején ?? Feltételezem talán, hogy igen, mert van európai alapkövetelmény, meg európai értékek, alapértékek, meg demokrácia, meg szabadság.-véleményszabadság,- szólásszabadság stb.-stb.- azaz nincsen differenciálva, hogy egyik ember beszélhet ezt, azt, a másik meg nem ...És ha ez így van , vagyis egalizálva van akkor ezt a Márky -Zagyvát várni kell a lámpavas alatt ...........
Válaszolok
Istvan válasza: Emőke bejegyzésére 2018-02-15 16:35:53
Nagy baj van mert Nagy zaj van
Válaszolok
Emőke 2018-02-15 11:12:34
Az ilyen elmezavarodottat miért nem jelenti fel valaki, hogy mer ilyen stílusban lázitani. Vagy bárki bármit megtehet mert kampány van? Hazudik, gyalázkodó össze vissza! Van pofája kiállni így?
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-02-15 11:00:51
Az ilyen típusú emberek többet ártanak a hazának, mind amit segíteni akarnak! Sajnos abban a tévhitben élnek, hogyha nem nyernek, akkor vérrel akarnak nyerni! Ha nyernek, akkor minden rendben van, akkor nem kell akasztani a kandeláberekre! Mit keres egy ilyen ember a közélet küszöbén? Vagy Ő a próbababája a kísérletnek? Ha így sikerül, akkor rendben, ha nem, akkor jöhetnek a szaloncukrok a kandeláberekre? Miféle sátán gondolkodás ez? Szégyentelen!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?