Blogolj!

Az ellenzékiek független jelöltje forradalommal fenyegetőzik


Márki-Zay Péter eddig is bődületes baromságokat tudott mondani, de most ismét szintet lépett, már véres harcokkal fenyegetőzik, ha nem nyer. Márpedig a bukására komoly esély van.

Márki-Zay Péter független (értsd: minden ellenzéki párt által támogatott…) hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt komoly "fogalmi" dugóba keveredett. Nagyon veszélyes víziókkal van tele a feje, immár forradalomról beszél. Nem amolyan demokratikus, szavazó fülkében vívott szabadságharcról, hanem arról a bizonyos, véres, leszámolós forradalomról. 

Elmebaj. 

A legutóbbi fórumainak egyikén beszélt erről. 

Azokat a rendszereket – és itt elhnagzott néhány név, mint például Ceausescu –, amelyeket nem lehet demokrratiksan leváltani, azokat nem demokratikusan szokták leváltani. (…) Vagy demokratikusan lehet leváltani egy igazságtalan, erkölcstelen, köpönyegforgató, kétszínű hatalmat, vagy nem demokratikusan fogják leváltani. (…) Úgyhogy, ha Lázár János most nem szeretne forradalmat, márpedig miért szeretne forradalmat, akkor ő most nagyon vigyáz rám. 

Egyértelmű üzenet: ha nem ő nyer, akkor forradalom, vagyis lövöldözés, utcai harcok, gyilkosságok lesznek. Demokratikus…

Márki-Zay Péter úgy véli, ha ő, mint a demokrácia megtestesítője nem nyeri meg a február 25-i választást Vásárhelyen, akkor kitör majd a forradalom. Rémisztő, ijesztő és tegyük hozzá fenyegető, a nyugalom megzavarására alkalmas szavak ezek. A demokratikus rendszer megdöntését helyezi kilátásba MZP, ami legalábbis furcsa így 2018-ban. 

Persze ismerjük ezt a liberális hozzáállást. Így szokott el lenni, ha nem nyernek. Akkor minden csalás, minden rossz, ez a demokrácia sajátos értelmezése azon az oldalon: ha nyernek a demokratikus választáson akkor minden jó, ha nem akkor diktatúra van. És akkor forradalomnak kell lennie. 

Nézzük, hogy a "forradalom" szó mit jelent a Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: Az elnyomott osztály v. osztályok, általában a társadalom többsége által megkísérelt v. végbevitt erőszakos, többnyire fegyveres felkelés a fennálló kormány vagy (társadalmi) rend megdöntésére.

Vagyis gyilkolással, fegyveres harcokkal fenyegeti a demokratikus értékeket Márki-Zay Péter. Mondhatjuk, hogy ez csak hülye duma, hiszen február 26-án is felkel majd a nap és nem lőnek majd sem Hódmezővásárhelyen, sem máshol az országban. De azért azt vegyük észre, hogy az ellenzékiek független jelöltjének végleg elgurult a gyógyszere. Már nemcsak az üldözési mániája jár csúcsra, hanem fenyegetőzik is. Félelmetes. 

A videóban 1.01.20-tól. 

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48524/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-15 11:32:00
Azt én sem értem, hogy ezeket a lázítókat, uszítókat miért nem pereli már be pld. egy hódmezővásárhelyi szervezet vezetője, vagy a helyi FIDESZ. A magyar jogrendszer ismeri ezeket a fogalmakat a büntetendő cselekmények sorában, így - szerintem - minden további nélkül perelhető lenne. Ha ezt következetesen, minden hülye ellen meg is csinálnánk, nagyságrenddel kevesebben , mondanának ilyen baromságokat, mint ez a szerencsétlen Márki. Ha rajtam állna, akkor ilyen esetben következetesen többmilliós pert akasztanék az ehhez hasonló idétlenek nyakába. Ha az összeg tekintetében törvényt kell módosítani, akkor azt a kormány tegye meg, mert azért mégsem normális dolog az, hogy az ilyen elmeháborodottak következmények nélkül beszélnek össze-vissza !!!
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-02-15 10:28:47
Soha nem értettem B.Péter Ákost! A hajdani Antal-Kormány miniszterét! Illeg-billeg a könyvtár "talapzatán", akárcsak saját ideológiai bizonytalanságán, és összeáll egy olyan emberrel, aki forradalmat vizionál, ha nem nyer! A volt miniszter olyan messze van a polgári értékektől, mind Makó Jeruzsálemtől! Abban a szépen fejlődő, Rapcsák Bandi bácsi által megalapozott, Lázár János által felépített, gazdag városban ködösít, amely a rendszerváltás egyik vidéki nyertese, tele értékrendben gazdag és kiegyensúlyozott vásárhelyi polgárokkal! Ennél már nehéz lejjebb süllyedni egy egyetemi tanárnak! Neki nem szabadna ilyen vizekre eveznie, de a lelke rajta! Magát annullálja nullára!
Válaszolok
Réka 2018-02-15 10:17:59
Szomorú, hogy milyen acsarkodássá silányul a tudatlanság, ami itt feljebb a cikkben és a hozzászólásokban érezhető. Mint ahogy az is érezhető, hogy fogalmuk sincs a hódmezővásárhelyi emberek hozzáállásáról, véleményéről, a város hangulatáról.
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-15 07:55:17
Ez a csont idióta rendes billogot nyomott Hódmezővásárhely homlokára..Sokáig emlékezetes marad, hogy ilyen hazudós, agyalágyult fehérjehalmazok is léteznek Magyarországon !! De mindenki tudja, hogy a fajta sapiens csak és kizárólag a másik bandákban -- független,mérvadó,objektív.-- cucilistáknál, kommenistáknál, hum-bug radikálisoknál,sárgás-zöldeknél,lehet mátós politikusok.-nál, együtt-összefosóknál,mindenféle link szedett-vedett csordáknál.......fordul elő....
Válaszolok
Laszlo 2018-02-15 06:54:22
Nem csak ez a seggfej fenyegetődzik erőszakkal, hanem ez az egész soroskomcsi roncsderbi, amelyik demokratának hazudja magát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?