Blogolj!

A rezsibiztos, a tepertő és a megbuggyant savanyú uborka


Kulináris mélységekbe süllyedt Hont András.

Nehéz hónapjai vannak Hont Andrásnak, a HVG újságírójának. Az Arthur J. Finkelstein emlékének meggyalázásával purgatóriumi frusztráltságát fellibbentő ballibsi pöröly már előre fekete betűkkel véste be naptárjába április 8-át, és talán már hozzá is látott a gyászelemzésekhez. A siratóének előtt tett még egy gyenge kísérletet arra, hogy úgy lazán mindenkit jól a választás bojkottjára szólítson fel, de nem úszta meg a kokikat és a sallereket, a hamvába holt hontizmusból valahogy senki sem kért. Ami amúgy teljesen rendjén való.

Törvények felett?

Saját plakáttörvényét játszotta ki a Fidesz, és ezt még dokumentálta is. Olcsóbban vett plakáthelyeket annál, mint amit a reklámcég korábban listaárként megadott, ezzel harmincmillió forintot spórolt. Kálmán Olga erről is beszélgetett Lukácsi Katalinnal és Hont Andrással.

Ez az össznépi lepattintás, a demokrácia játékszabályaiból történő jobbos-balos kiokosítás megülhette a jeles szerző gyomrát, hisz úgy tűnik, a görcsök nem enyhülnek. Legalábbis eluralkodott rajta az ételintolerancia. A minap a Mucika műsor vendégeként süllyedt kulináris mélységekbe.

A Hír TV stúdiójában a három böllér annak kapcsán rögtönzött (volna) politikai disznóvágást, hogy a csepeli önkormányzat 32 millióval hajította meg a helyi hírmondót. A hírharsona így hetente jelenik meg a kampányban, ráadásul új rovatot indított, melyben a fideszes konyhafőnök, Németh Szilárd kedvenc receptjeit mutatja be.

A HVG-s főböllérnek ez már tényleg sok(k) volt, különösen, hogy a rezsibiztos menüsora a lájtos kolbászos tepertőkrémmel indult. Olyannyira felpaprikázta magát, hogy megpróbált borsot törni a polgári orrok alá, ám alaposan mértéket tévesztett.

„Csodálatomat szeretném kifejezni Csepel éles szemű lakóinak, ha ott van [mármint a képen – a szerk.] Németh Szilárd és mellette egy adag töpörtyű, akkor meg tudják különböztetni egymástól a kettőt. Nekem ez nem biztos, hogy menne”

böfögte föl a sertésszagot a tévedhetetlen és kérlelhetetlen kormánykritikus. (A fenti videóban lásd különösen a 9:50 és 11:15 közötti részt.)

A belpesti ízléstelenség talán nem ismer határokat, de az epés tréfálkozást mégis szorítsuk korlátok közé. Így aztán

nem vélelmezem – még ha el is játszadozhatunk a gondolattal –, hogy Hont Andrást könnyű összekeverni egy míves seggdugattyúval vagy még inkább a megbuggyant savanyú uborkával.

A HVG-s kolléga amúgy szereti a tepertőt. Mint Gálvölgyi a focit.

A stílus pedig maga az ember, ugyebár.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48525/pics/lead_800x600.jpg
Egyenesen,Hír TV,Hont András,HVG,Németh Szilárd,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-01-14 12:02:44
Eddig is egy nulla embernek tartottam ezt a hont andrást (igen, csak így csupa kisbetűvel, mert nem érdemel mást), de amit az utóbbi időben művel az agybajos liberálbolsevik bandájával együtt, az már túl megy minden határon.
A további véleményemmel kapcsolatban meg legyen elég az alábbi axióma:
• Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik.
Aztán mindenki - saját belátása szerint - döntse el, hogy ez a sz@rházi melyik csoportba is tartozhat !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?