Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Csókolom, Ági van!

Ragnar Volarus

Tudom, a régi reklámban kérdőjel van a mondat végén. De az ide nem passzol. Annyira nem mint Palácsik Tímea mostanában Andy Vajnához.

Merthogy az Iglo kapitány hasonmásversenyen kiváló helyezést elért filmügyi kormánybiztos a magyarországi celebfelvonulásra (Story-gála) bizony egy másik hölgy, Ági társaságában érkezett. A zöld szemű szörnyeteg (nem Timire, hanem a féltékenységre céloztam) pedig tombolni kezdett, és a hosszúcombú bestia (na ez Timea) az Instagramon elég komoly kijelentéseket tett. 

Mégpedig kommentekre válaszolva leírta, hogy a másik asszony, a férje számára már több mint kísérő és asszisztens. Sőt, arra kérdésre, hogy ez azt jelenti-e, hogy gyereket sem fog szülni a férjének, kerek perec kijelentette: „hát nem.” Ezeket a megjegyzéseket azóta próbálta semmissé tenni, törölni, de ez annyira hamvába holt próbálkozás az interneten, mint hazugságon kapni az igazmondó juhászt.

Ági, a másik asszony. Fotó: Velvet

Ki tudja mi igaz ebből, de a titkárnő a képek alapján azért annyira nem dörgölőzött a kormánybiztoshoz - viszont a ruhával itt is gond lesz -, így talán még nincs veszve minden ebben a tökéletes love storyban. Ami azért néha döcög, hiszen Tímea éppen az amerikai állampolgárságra hajt, emiatt legalább hat hónapot kell évente a tengerentúlon töltenie, másrészt Andy visszadobta az első forgatókönyv vázlatát. Hogy milyen forgatókönyv? Ki tudja?! Egy biztos, nem a Dolgozó lány remake-jét. 

Most pedig itt a szerelmesek ünnepe, Timi pedig maga alatt van. Ráadásul beteg is. Belebetegedett abba, hogy élete értelmét más nővel látja?

Reméljük nem megy szét ez az álompár is, mert nehéz elképzelni Andyt Timi nélkül. Bár jobban belegondolva... Ellenben Timi életét Andy nélkül? Mert egy fánkozó nem fedezné ezt az évi hat hónap Amerikát, a síeléseket, nyaralásokat, az imázsfilmeket és a sok-sok hacukát. Amire már így sincs pénze Timinek/Andynek. Viszont csókolom, Ági van!

Címkék: Vajnáék
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48482/pics/lead_800x600.jpg
Vajnáék
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?