Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 16, 31, 58, 75, 77. Nyeremények: 4 találatos szelvény 35 darab, nyereményük egyenként 2.496.635 forint; 3 találatos szelvény 3.839 darab, nyereményük egyenként 23.670 forint; 2 találatos szelvény 115.117 darab, nyereményük egyenként 2.095 forint. Joker: 858656
Blogolj!

Márki-Zay, Trump és a négy kerék


Csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta.

Nincs vita. Mármint Hódmezővásárhelyen. Hegedűs Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje egyértelművé tette, nem ül le vitatkozni függetlennek álcázott, amúgy egyértelműen jobbikos hátterű (via Szanyi Tibor) összellenzéki ellenfelével, Márki-Zay Péterrel, hiszen

nincs dolga olyan „hazug emberrel, aki gyűlöletet szít a városban”.

Van benne valami.

Márki-Zay és a Márki-Zay-jelenség nemcsak Hódmezővásárhelyt, de az egész országot felpaprikázta. Árnyoldalai a napnál is világosabban rajzolódnak ki. A ballib és jobbikos média által agyonpörgetett és felturbózott kampánya nemhogy

nem hozta közelebb egymáshoz az embereket, hanem a büszkén és magabiztosan zászlajára tűzött árokásással tovább mélyítette a pöcegödröket.

Ringbe szállásának bejelentése után azt írtuk,

„még csak napok óta üzemel jelöltként […], máris kiderült róla, hogy vagy démonokkal küzd, vagy egyszerűen csak tudatlan, netán hazudik…”

Azóta a nemzetközi helyzet csak fokozódik, azaz csúcsra járatta a csúsztatáskampányt (össze-vissza beszél és magyarázkodik munkahelyi távozásáról, az utcájába szerelt térfigyelő kamerákról, valamint a templomba bevitt politikáról, sőt, legutóbb az ATV-ben már nem átallotta „fideszesnek” minősíteni saját magát). Mindent megfejelve történelmi rekordokat ostromol a „láthatatlan” ellenségekkel való küzdelemben.

Márki-Zay Péter

azzal félemlíti meg a hódmezővásárhelyieket, hogy állandóan és nyomasztóan megfélemlítéssel és elnyomással riogatja őket.

Szinte hihetetlen, de képtelen „leakadni” Orbán Viktorról, csak azért nem állítható, hogy többet beszél a miniszterelnökkel kapcsolatos sérelmeiről, mint a helyi ügyekről, mert Hódmezővásárhely közös dolgait gyakorlatilag partvonalon kívülre pattintotta. Még szűk két hét hátravan a cirkuszból, szóval érdeklődve várjuk: ha úgy érzi, nem elég erős a kormánykritikus szél, hogy befújja a vásárhelyi városházára, mikor „találja meg” mondjuk Amerika fura urát, a Twitter-király Donald Trumpot, az európai szélsőjobbot, netán a Moszadot, vagy mikor pattan fel a Putyin-ellenesség trójai falovára.

Hogy az ufókról már ne is beszéljünk. Hiszen az igazság ugyebár odaát van.

Ha már itt tartunk, nem véletlenül mondta Lázár János miniszter, hogy Vásárhely könnyen a vesztesek táborában találhatja magát, amennyiben Márki-Zay mögött vonul hadba. A szomszédos Szeged példája lehet az intő jel, hogy

az értelmetlenül zajos nagypolitikai csörte, az öncélú kardozás még a helyben topogáshoz is édeskevés.

Nem túlzás, a fél ország irigyli Hódmezővásárhelyt azért, amennyi fejlesztési forrás ide áramlott az elmúlt időszakban, amilyen ütemben, amilyen tudatossággal épül-szépül.

A szemellenzős összellenzéki jelölt mindezt úgy fordítja le, hogy Orbán és Lázár nem képes „biztosítani a város szabad és békés fejlődését”. Lelke rajta.

Harsogja mindezt úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem hallani tőle arról, hogyan irányítaná a várost, milyen konkrét elképzelései lennének a helyi ügyekről, miként teremtene új munkahelyeket, hogyan tartaná helyben a fiatalokat. Ja, kérem, bagatell! Ha Orbán és Lázár ellenem, mindenki velem! – izzadja a béna kacsa ellenzék újsütetű, világot látott üdvöskéje, kinek programalkotása megragad az űrenergiával működő amerikai vállalkozások és az önjáró háromkerekű kanadai autók légből kapottságának szintjén.

A hódmezővásárhelyiek viszont akkor teszik jól, ha kitartanak a négy kerék mellett.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48445/pics/lead_800x600.png
Hódmezővásárhely,Lázár János,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,polgármester,választás,választás 2018
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila István 2018-02-13 14:12:40
Amennyiben a hódmezővásárhelyiek erre a Márki-Zayra adják voksukat, akkor csak saját magukban keressék a őket üldöző "balsorsot"!
Válaszolok
Emőke 2018-02-13 09:27:25
Na nehogy már ilyen bunkó, mint ez a Zay akarjon nyerni ennyi hazudozás után! Hogy akar nyerni, ha folyton ostorozza a miniszterelnököt? Hogy akar együttműködni Orbánnal a választás után, márpedig ő marad! Nem lehet széllel szemben pisilni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?