Blogolj!

Márki-Zay Péter körül minden szétesik


Nagyon úgy tűnik, hogy még a stabilnak tűnő dolgokat is le tudja rombolni maga körül Márki-Zay Péter a minden ellenzéki párt által támogatott független polgármester-jelölt.

Itt van például a Jobbik. Jó, ez már nem az a párt, amelyik volt néhány évvel ezelőtt, de azért akkor is egy akár komolyan is vehető mozgalom. Mondjuk már éppen nem akarnak egy meleget sem börtönbe zárni a nemi identitása miatt, de a zsidókkal sem kezdenek nyílt konfliktusba, sokkal inkább cukiskodnak, meg minden, de azért csak egy hosszú évek óta stabilan működő párt. Nos a Vásárhely24 információi szerint Hódmezővásárhelyen homok került a gépezetbe. 

Mert ugye itt van ez a kicsit össze-vissza beszélő, néha talán hazudó, többnyire üldözési mániával küzdő Márki-Zay Péter, aki a fejébe vette, hogy polgármester lesz Vásárhelyen. Már az indulása sem volt akármi, mert állítása szerint ő úgy lett független jelölt, hogy a Jobbiknak jutott eszébe, de az induló feltétele volt, legalább még egy párt támogatása. Meg is lett. Mert ugye MZP-t, felkarolta az LMP, az MSZP és a Demokratikus Koalíció, vagyis Gyurcsány Ferenc helyőrsége is. Állítólag ez utóbbi nem nagyon tetszik a helyi jobbikosok egy részének, sőt a Vásárhely24 szerint az egyik önkormányzati képviselő, Szabó Pál ki is lép a pártból. A lap megkereste a kiugrás előtt álló (?) politikust, aki sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudta a hírt – tapasztalat szerint ez ugye azt jelenti, hogy az alap információt igaznak tekinthetjük. 

A lap amúgy tovább megy, mert megszellőzteti azt is, hogy a Jobbikban sokan "szerencselovagnak" tartják Márki-Zay Pétert és a függetlenségét is megkérdőjelezik. Kovács Sándor, aki korábban több alkalommal is indult a párt színeiben helyi választáson egyenes addig merészkedett, hogy egy Facebook bejegyzésben is lamentált a függetlenség kérdésén: 

(…) miért kell hirdetni a függetlenséget, hogyha alapvetően minden egyes liberális és kommunista párt beáll mögé? Természetesen a jobbikot is beleértve, amely lassan a lehető legrosszabb kategória, mondjuk: radikálisan kommunista-liberális szemléletű. Szóval ennek ugyanolyan megélhetési politikus íze van.

Miután azt tudjuk, hogy Márki-Zay Péter indulása lényegében tönkretette a vásárhelyi MSZP-t (még szerencse, hogy nagy baj nem történt!) és most erős a gyanú rá, hogy a Jobbikot is szétzilálja, egyelőre megállapíthatjuk, hogy MZP csak rombol. Ahova lép, ott fű nem terem – és sorolhatnánk még a bölcsességeket, de az ténynek tűnik, hogy a független (no hiszen!) induló mellett minden (párt) szétesik. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48483/pics/lead_800x600.png
Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,polgármester,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
oregebbvagyokmintmzp 2018-02-13 21:28:39
Rohadt kis köcsög ! Minden 2. villanypóznán az undorító képe libeg. DK- s háttérrel ! Aha ! FÜGGETLEN ! Az utolsó pillanatban megkaparintott helyekkel.
Mindenhol sirdogál a kis hazudozó rohadék !
A legutóbbi munkahelyén örültek ha megszabadultak tőle , már ott hazudott !
A kirúgásáról is hazudott , a kamerákról is hazudott. Ki a fene akarja megfigyelni őt ?
Beszivárgott a templomokba is. Van mit meggyónnia !
Egy élősködő féreg a szittyó fattyaival együtt @@!!@
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?