Blogolj!

Gyurcsány Ferenc a Szentírást tanítaná az egyházaknak


Emellett pedig úszni oktatná a halakat és repülni a madarakat. Hihetetlen, hogy férhet el ennyi elmebeteg gyűlölet egy emberben.

Fotó: MTI

Azt ugye eddig is tudtuk, hogy nem kedveli a kormánypártokat és azok szavazóit, azzal is tisztában voltunk eddig is, hogy fáj neki a határon túli magyarok egyszerű léte is. Ez az egyházas utálat azonban valami egészen új dolog. 

Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!

Ezt tudta kimondani a nemzeti elkúró a szájával egy fórumon. Mert ugye szerinte (is) magánügy a vallás, a hit és ennek jegyében, ha kormányra kerülnek a DK, akkor az egyházi vezetőknek és aktivistáknak tilos lenne megszólalniuk közéleti kérdésekben. 

Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!

Egyszerűsítsünk: a DK elnökének fáj a szólásszabadság. Zavarja, hogy ha olyan valaki mondja el a véleményét, akin történetesen mondjuk reverenda van. Korlátozni akarja az alapjogokat, el akarja hallgattatni az egyházakat, azok vezetőit. Nem érdeklik a demokratikus értékek és miközben azt szajkózza, hogy ebben az országban nincs szólásszabadság, ő maga akar egy réteget elhallgattatni. Csak azért, mert más a véleménye, mint neki. Mert, hogy más az nem nagyon kérdés. A papságon belül épp annyi a DK támogatosságának aránya, mint az országban. Még akkor is, ha fura az a pap, aki a szocialista, liberális eszméket támogatja, de ilyen is van. Nem is olyan rég láttam egy jó társaságban megszólalni Beer Miklós megyés püspököt, ő legalábbis gyanús. 

Amikor a megyéspüspök Marxot idézi

Beer Miklós váci megyéspüspök mindig olyanokat mond, amire az ember felkapja a fejét. Nem, nem biztos, hogy örül, de figyel rá. Van olyan, aki már nyugdíjba küldené a 74 esztendős Beer Miklóst, de ez azért talán túlzás, hiszen a katolikus egyház komoly paphiánnyal küzd.

Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!

Vonatkoztassunk el attól a ténytől, hogy az egyházi vezetők nagy részének semmi szüksége nincs a gyurcsányi tanításokra, hiszen vélhetően jobban ismerik a Szentírást (is), mint a nemzeti elkúró. De konzervatívok és a határon túli magyarok után most az egyházakra, azok vezetőire csapott le Gyurcsány Ferenc. Vélhetően tőlük is fél. 

Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!

Majd meg… Majd megmutatják a választók is, hogy Gyurcsány mit taníthat és kinek. Vélhetően a gyerekeinek otthon a matekot. A magyart és a történelmet bízza szakemberre.

Ferenc testvér üzent...

Aztán majd egyszer mi tanítjuk meg neki. Jó alaposan. Hogy ne tudjon többet bérmálkozni, bár azt "szokik".

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48399/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2018-02-12 09:55:27
Azt hiszem, ezzel az ütődött, csököttagyú , hibbanttal utóljára foglalkozom, ezután foglalkozzon vele a svábhegyi betegszamár....Azt utoljára, véglegesen le lehet szögezni --úgy néz ki --,hogy teljesen elment az elmeállapota, gyurcsányi /..vadai , cs.molnár, varnyú, nídermájer../ szinten hazudik állandóan, notórikusan, megszállottan, betegesen.... és beleköt mindenkibe --élőbe és holtba--..Zárt osztályra, míg nem késő !!! Mentsük meg míg nem késő, neveljük át /..mint a momentum a pécsi csávóját../ a jövő számára a SZERETETT IMÁDOTT KEDVES VEZÉRT !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?