Blogolj!

Vona Gábor szintet lépett: a szavazókat gyalázza

Azt mondták a jósok, hogy ritka mocskos kampány jön. Arra talán azért ők sem voltak felkészülve, hogy lesz, aki a szavazóknak szól be egy méreteset.

Új kép jelent meg ma Vona Gábor Facebook oldalán. A Jobbik elnökének zöld a feje, Orbán Viktornak narancssásrga, a baloldaliaknak meg arca sincs, az egy dolog – nem lényeg. Itt most a szövegen van a hangsúly. Mert ugye azt tudjuk, hogy aki Vonára szavaz, az "A kormányváltást támogatja". Nincs is ezzel semmi gond, ez jobbikos szemszögből egy érthető megközelítés. No, de a többi?

Orbán Viktor képmása alá azt írták, hogy aki rá szavaz "Az a korrupciót támogatja", aki pedig a baloldali pártokra az "Elveszett szavazatot" tesz. Szóval, ha Ön, vagy én a Fideszt támogatja április 8-án, akkor Ön, vagy én korruptak vagyunk. Ha pedig az MSZP-re, vagy a DK-ra voksol, akkor az egészet megette a fene, ne is menjen el az urnához, mert az egy teljesen felesleges út és iksz is lesz. Ez utóbbi azért is érdekes, mert

nem is olyan régen Vona még baloldali barátainak nevezte a szocialista szavazókat.

No, meg azért is, mert hol van innen például az LMP, vagy mondjuk a Liberális Párt. Azokkal és a szavazóikkal nincs baj? 

Vagyis a Jobbik és az elnöke szintet lépett. Beszólt Önnek is és nekem is. De mondhatjuk azt is, hogy a többségnek. Mert ha véletlenül – véletlenül! – Vona Gábor és pártja megnyeri a választást áprilisban, akkor sem szavaznak majd rá annyian, mint a többi pártra, maximum a vesztesek oldalán több irányba mennek majd a voksok.

Vagyis a Jobbik szerint a többség a korrupciót támogatja és/vagy teljesen feleslegesen nyilvánít véleményt. 

Magyarul Vona Gábor és a Jobbik beszólt a többségnek. Önnek is, nekem is. Szóval mocskos egy kampány jön (van), de azért az nem lenne hülyeség, ha a pártok egymást ekéznék. Majd mi tudjuk, hogy kit támogatunk, de az biztos, hogy egyikünk szavazata sem lesz felesleges, mert voksolni jó. Ráadásul senki sem azért támogat egy pártot, mert korrupciót akarna – éppen ellenkezőleg. Mindannyian jobban akarunk élni, többet akarunk keresni és azt szeretnénk, hogy egyetlen egy párt se vegye a bátorságot, hogy beszól nekünk. 

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48277/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Neknem ezkell válasza: bejegyzésére 2018-02-09 17:02:58
Mert szerinted, helyes, hogy a muszlim imádó Zazrivecz, BTK-ba ütköző bűncselekmény elkövetésével vádolja azt, aki nem rá szavaz, hanem azokra, akik letettek valamit az asztalra?
Nem értesz magyarul?
Vagy annyira egysejtű a gondolkodásod, mint annak a barom Allah rajongónak, hogy takarodna el Iránba a gárdistái mellé!
Válaszolok
Neknem ezkell válasza: Bánó bejegyzésére 2018-02-09 16:59:57
A korrupció támogatása bűncselekmény. Azaz aki a Fideszre szavaz, az szintén bűnelkövető! ( BTK!)
Gondolkodj már el a SZAVAK, MONDATOK ÉRTELMÉN!
Vagy nem értesz magyarul?
Zazrivecznek meg Allah a seggébe! A barom muszlim seggnyaló!
Válaszolok
Bánó 2018-02-09 16:09:43
Azt már mondogatják egy ideje, hogy egyre nehézkesebben megy a szövegértés kis hazánkban, de ettől a szinvonaltól lassan már sírva fakadok...

A korrupciót támogatja != (nem egyenlő) azzol, hogy aki azt támogatja, korrupt lenne! Aki a korrupciót támogatja még simán kimarad annak haszonélvezetéből, vazze!

Hol tanítanak így olvasni? Hogy a francba lehet leírni ekkora ökörségeket?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?