Blogolj!

Juszt László kurvázott egyet


Az ember néha hajlamos elfelejteni, hogy a szocializmus egyik sztárriportere Juszt László még létezik. Aztán az egykori médiamunkás tesz róla, hogy téma legyen.

Fotó: blikk.hu

Most éppen kurvázott egyet. Nem is ez a baj, mert ez ugye a magánügye lenne, de a nyilvániosság előtt tette, amikor Lévay Katalin képviselőjelöltet találta meg és aggatta rá a politikai prosti jelzőt. 

Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…” Felhívom a kishölgy figyelmét, hogy a fidesznél az árulást szeretik, de az árulót nem.

Elegáns, nem? 

Nem. A Lendülettel Magyarországért formáció vélhetően nem nyeri majd meg a választásokat, sőt a parlament közelébe sem kerül. Ennek ellenére is erős az, amit Juszt László írt. Mert lehetnek az ember fejében durva konteók, vagy éppen olyan összeesküvés elméletek, amelyeknek semmi köze a valósághoz, de ez a reakció azért igencsak túlzó, különösen a zárójeles megjegyzéssel. 

Ugyanakkor az biztos, hogy Juszt László elérte, megint téma lett. Lehet, hogy csak ez volt neki a fontos és ennek érdekében semmi és senki sem számít. Még kurvázni is lehet. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48245/pics/lead_800x600.jpeg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-08 17:09:26
Ennél undorítóbb alakot keveset hordott a föld a hátán, hát még a hozzászólások......
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?