Blogolj!

Gyurcsány hazudozás közben szólt be Orbán Viktornak

Kecskés István

Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán üzent Orbán Viktor miniszterelnöknek. A legjobban főző balliberális milliárdos egy párhuzamos univerzumban él, ez már biztos. 

Fotó: MTI

A téma persze a vagyon és az azzal kapcsolatban adott nyilatkozat. Nézzük a jó oldalát – ennek is van –,

visszavonhatatlanul kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc tud írni, vagy legalábbis van valaki a környezetében, akinek diktálhatja a magvas gondolatokat.

(Most nem úgy magvas, mint a szezámmagos csirke receptje, hanem másként…) No, de amit ír, az azért mindennek a teteje, vagy az alja, ez csak megközelítés kérdése. 

Szóval azt írja a nemzeti elkúró, hogy ő bizony tételesen, törvényesen és pontosan bevallja a vagyonát. Nem lehet egyszerű, hiszen azért a dolgok szerencsés együttállásának köszönhetően van mit a tejbe apírtani. De azért álljunk meg egy polgári szóra: a poszt megjelenése előtt napokkal derült ki, hogy Gyurcsány Ferencnek van egy eltitkolt osztrák bankszámlája, mintegy 150 millió forintnyi beltartalommal. "Én nyilvánosan bevallom a vagyonom" – írja a megbuktatott miniszterelnök Orbán Viktornak, akit hamarosan sorozatban harmadszor választ meg az ország kormányfőnek – abban az esetben, ha nem tévednek a közvéleménykutatók, akkor nem túl nagy hiba megelőlegezni a bizalmat. Gyurcsány állítása igaz is lehetne, hiszen valóban

nyilvánosan bevallotta, hogy hazudott – már megint… – a vagyonnyilatkozatában, de ezt mondjuk erős nyomásra és nem önként tette. 

Gyurcsány ismét átver mindenkit a vagyonnyilatkozatával?

A teljes igazságot egyelőre nem tudhatjuk, de az sem kizárt, hogy Gyurcsány Ferenc újból az orruknál fogva akarja vezetni a magyarokat. A Magyar Idők információja szerint a Demokratikus Koalíció pártelnökének vagyonnyilatkozata valótlan tartalommal látott napvilágot a minap. A vagyonbevallásban ugyanis nem volt feltüntetve az a több, mint 150 millió forint, amelyet Bécsben, a Schoellerbank AG-nál helyezett el.

Az, hogy Gyurcsány a miniszterelnök családját is gyalázza, talán őt magát minősíti, különösen ha azt is figyelemmel kísérjük, hogy a DK vezére előszeretettel dobja a sajtó elé a saját családját, ha mondjuk az Altus-szal kapcsolatos kérdést kap. Akkor rendre arra hivatkozik, hogy Klára asszony a góré a cégnél, s a labda ilyen átpasszolása igencsak férfias cselekedet. 

Szóval megint bebizonyosodott, hogy nemcsak az a fontos, hogy mit mond, hanem az is, hogy ki mondja. Ebben az esetben talán az a legfontosabb. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48188/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?