Blogolj!

Orbán és a lámpavas


A Simon Józsefek nincsenek egyedül, avagy a balliberális csürhe tényleg képtelen maga mögött hagyni a kommunizmus véres örökségét.

Fotó: index.hu

Pedig mennyivel egyszerűbb és tisztább lett volna elhatárolódni, kivágni a beteg gócot, de nem: maga a rendszer romlott és fertőzött, a tünetek bármelyik pillanatban bárhol felüthetik a fejüket. A szanaszét hullott magyar balliberális tábor politikai tarkólövést kapott a miniszterelnököt vérző fejsebbel fotómontázsoló Simon Józseftől, hiszen

nemhogy nem rekesztette ki, de cinkos vigyorral bújtatja a szőrös szocialistát.

Ezzel pedig végérvényesen leleplezte magát a magyar politikai maszkabálban, pontosabban megmutatta, hogy a fogai még a kádári sárgaságtól romlanak és bűzlenek.

Simon József – ezt a nevet alighanem egy életre megjegyeztük – állítása szerint lemond párttagságáról, azaz antihumánus tettének súlya elől menekül az MSZP (és a magyar baloldal) süllyedő hajójáról, de elvtársai még mindig nem engedték el a kezét.

Menekül a tette elől - otthagyja az MSZP-t az Orbán lelövéséről posztoló politikus

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A szocialisták nem határolódtak el Simon Józseftől, nem kezdeményezték a kizárását. Szombaton az érintett bejelentette, lemond párttagságáról.

A gyurcsányi böszmepárt egyik páncélos dandárja, a Nyugati Fény egy nappal a Simon-futás híre után közölte a népszavás agytröszt, Batka Zoltán (a legnagyobb közösségi oldalra amúgy előző éjszaka posztolt) véleményét, ami magába sűríti mindazt, amit szellemi szemétdombnak nevezünk. Azt a durva és korlátolt taplóságot, ami miatt a polgári, konzervatív, keresztény értékrendet vallók közössége továbbra is legalább egy lépés távolságot tart az MSZMP és az SZDSZ politikai örököseitől.

„Bizony, nem szép dolog fejbe lőtt Orbánról képeket posztolgatni. Azonban a tárgyilagosság kedviért hadd jegyezzem meg, hogy speciel éveken át a Fidesz locsolgatta a lámpavasat, ami most kezd szépen kihajtani. És Orbán papa esti meséi régóta csak nemzethalálról és mindenféle szabadságharcról szólnak. Amivel mára alaposan megterhelte a gyerekek idegrendszerét, akik összeálmodnak mindenféle rémséget, meg firkálgatnak mindenféle csúnyaságot.”

Tényleg pofa kell ahhoz is, hogy a MSZP pécsi elnökségi tagját valamiféle csúnyaságot firkáló gyerekként próbálják meg mosdatni, ám

a lámpavasazással már a holokauszt-áldozatokon poénkodás zuschlagi mélységeibe süllyednek a terhelt idegrendszerű modern magyar pufajkások.

A tárgyilagosság kedviért hadd jegyezzem meg: a balliberális csürhe képtelen maga mögött hagyni a kommunizmus gyilkos, pusztító, véres örökségét.

Benzinnel locsolgatják a tüzet, hogy megsemmisítenek vagy megsemmisüljenek.

Farsang ideje van. Vigyázzunk egymásra! A báránybőrbe bújt farkasok köztünk járnak.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48124/pics/lead_800x600.jpg
diktatúra,Erőszak,Gyurcsány Ferenc,kommunizmus,MSZP,Nyugati Fény,Orbán Viktor,Simon József,Zuschlag János
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Béla 2018-02-05 11:07:09
Ők a baloldalon nem változnak!
Az '56-os ÁVÓ szokásaival felvértezve, gyilkos gondolatokkal hazudják el a velük szemben álló nemzeti Magyarország eredményeit és bármire képesek, hogy a maradék kis hazánkat is elorozzák tőlünk, magyar emberek többségétől.

Ez ellen úgy tehetünk a leghatékonyabban, ha a választásokon minél többen elmegyünk és megerősítjük az érdekünkben dolgozó magyar nemzeti kormányt, akik megállították az inflációt, akinél kezdtek erősödni a jövedelmek, akiknél értékállóak lettek a nyugdíjak és akiknél elfelejthettük az a kifejezést, hogy "megszorítások" és akiknek a szervezésében végzett munkánkból elismerten erősödik Magyarország gazdasága, a nemzetközi hitelminősítők által folyamatosan egyre feljebb értékelve! A baloldal minden eredmény ellenére megpróbálja elhazudni, semmisként beállítani a jelentős elért eredményeket. Ez az ő politikájuk. Ezért nem kérünk a hazug baloldalból többé.

Viszont mindannyiunknak el kell menni és ki kell állni a választásokon az értünk dolgozó nemzeti vezetésért, mert ezzel önmagunk érdekeit erősítjük meg a következő 4 évben !
Válaszolok
András válasza: László Zoltán Zentai bejegyzésére 2018-02-05 10:49:17
Teljesen igaz. Annyit tennék hozzá, hogy a kommunizmus kísértete 1919. óta itt van, még most is itt van. Kiirtani valószínűleg nem lehet: de meg lehet akadályozni, hogy kísértsen. Erősnek és határozottnak kell lenni, mert az erő az egyetlen, amit ez a kísértet respektál.
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-02-05 08:58:09
A kommunizmus kísértete újra bejárja hazánkat, megspékelve a neoliberális multinacionális tőke világhatalmi törekvéseivel, mert Soros György csak a jéghegy csúcsa, a többiek még anonimitásban vannak, Gyuri bácsi a látható "mumus". 2002-ben már bemutatták, hogy milyen a XXI. századi magyar B-listázás! Most véresebb leszámolás is lehet a gyakorlatban, ez az ő specialitásuk. Véres vagy nem véres, ezt csak ők tudják szakszerűen, ezt az előző évszázad bizonyította a legjobban!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?