Blogolj!

MSZP: Orbán lelövéséért nem jár kizárás, csak a választáson indulásért


A világ egyik legérdekesebb politikai csoportja az MSZP. Egyik tagjuk holtan akarja látni a parlamentben Orbán Viktort és ezt posztolta is. Ezért nem jár kizárás. No, de ha valaki elilndul a választáson, az rettegjen.

A hozzászólások szerint Simon József egy

Gyorsan tisztázni kell egy kérdést: ki a tököm az a Simon József? Ezt a kérdést Bayer Zsolt vélhetően fallikusabban tenné fel, de ezt hagyjuk meg neki. Szóval Simon József egy pécsi szocialista. Nagyon az, hiszen a párt városi lerakatának elnökségi tagja, mi több Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezető volt kampányfőnöke. A Facebook adatlapjából kiindulva Real Madrid szimpatizáns – ez mondjuk némileg pozitívum, persze van, akinél ez negatívum, gusztus dolga. 

Szóval adott ez a Simon József, aki városi elnökségi tagság ide, vagy oda, egy senki. Immár egy híres senki, mert úgy nagyjából holnaputánog emlékeznek majd rá az emberek, mert ő az a szocialista, aki kivégezné Orbán Viktor miniszterelnököt. Egyenes egy fejlövéssel vadászná le a parmalenti patkóban. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy az egyik internetes oldal által megosztott cikk alá az alábbi képet posztolta. 

Simon Jóska vicce, amiért nem zárták ki az MSZP-ből

Nem kell nagy ész hozzá, hogy ez a messziről nézve sem túl szimpatikus Jóska egy barom. Amúgy nem is számít, sem ő maga, sem a véleménye. Bolond lyukból, bolond szél fúj – tartja a bölcs mondás. Na, de mit tett ebben az ügyben az MSZP? Semmit… Mondjuk legalább nem zavarodnak bele. Ugyan kiadtak egy közleményt, amiben idézik egy internetes oldal munkatársának Botka Lászlóra vonatkozó mondatát arról, hogy nem kellene egy ilyen Botka-félének hazánkban élnie. Na, de ez lótúró! Semmi kizárás, semmi elhatárolódás.

És akkor azonnal álljunk is meg itt egy pillanatra, mert most valóban kimutatta a fogának a fehérjét a szocialista törpepárt. Nem olyan régen esett meg, hogy egy bizonyos Hernádi Gyulát úgy vágták ki a szocik a tagjaik közül, mint azt a bizonyos macskát székelni. Mert Hernádi merészelt elindulni a hódmezővásárhelyi polgármester választáson független jelöltként, miközben a pártja Márki-Zay Péter párttalan – függetlennek ne nevezzük – indulót támogatja. Szóval a fejlövés nem téma, de a demokráciában való őszinte részvételért kirúgás jár. Ebből is látjuk, hogy a kettős mérce esetén az MSZP-sek nem ismernek tréfát. 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48031/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Illés 2018-02-03 12:58:07
Hogy miért nem volt a magzatvizében cápa?
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-02-03 09:23:30
Vajon a közszereplőknek a saját meggyilkolásukat is el kell tűrniük? A balliberálisoknak mindent szabad? Mindent gátlástalanul? Persze, ha kampány van, akkor szabad, de egy életellenes bűncselekménnyel kampányolni, azt miért lehet? Az maga is bűntény! Nem részletezem a felbujtás büntetőjogi tényállását, mert az ilyen emberformájú állatoknak minek! Ők úgy vélik, a törvények fölött álltak az átkosban és ma is! Gyalázatos, hogy mire képesek, s még valójában el sem kezdődött az igazi kampány!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?