Csak öt újabb fertőzöttet találtak idehaza
Az előző napi tizenhat után ez némiképp megnyugtató, egyelőre nem gyorsul a járvány.
Blogolj!

Márki-Zay: Jobbik + Munkáspárt = függetlenség


Hódmezővásárhely óráról órára Fidesz- és kormányellenesebb polgármesterjelöltje csúcsra járatja a politikai matematikát, nem mellesleg leleplezi a titkos összeesküvést.

Hogy Márki-Zay Péter csúcsfüggetlen/összellenzéki hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt „a Jobbik trójai falova-e” (ahogy ezt Hernádi Gyula, az MSZP-ből kurtán-furcsán kicsukott, magát baloldalinak valló rivális sugallja), azt nem tudom, mindenesetre tény:

pártügyekben egyre komolyabb önellentmondásokba keveredik az országos ellenzéki média üdvöskéje, Kálmán Mucika visszatérő vendége.

Márki-Zayt különös módon a napokban a szomszédos nagyváros, a szocialista vezetésű Szeged önkormányzati televíziójába is meghívták, ily módon Botka László is involválódott a hódmezővásárhelyi kampányba. (No meg úgy is, hogy a hírek szerint „személyes küldöttjének” komoly szerepe volt abban, hogy a vásárhelyi szocik „megvonták a bizalmat” Hernádi doktortól, egykori képviselőjüktől.) Ebben a vonatkozásban nem kérdés, hány hódmezővásárhelyi követi a szegedi televíziót (amúgy nyilván egy se, miért is tenné...), hiszen a jelölt által elővezetett „manipuláció és korrupció: Fidesz a neved” üzenet nyilvánvalóan elsősorban az áprilisi diadalmas hadjáratra készülő Botka (és a szegedi szoci képviselőjelöltek) reménybeli támogatóinak szólt.

Mindenesetre ha már belépett a megyeszékhely (és fura ura) játékterére,

Márki-Zay rúgott egy újabb méretes öngólt.

A december vége óta tartó közéleti kilencven percében már a sokadikat.

Szóval épp a minap lepleztük le, hogy az MSZP-től a Momentumon át a Jobbikig valamennyi ellenzéki párt támogatását kérő és elnyerő jelölt politikai identitása bizony elég képlékeny valami, hiszen maga ismerte el a 168 Órának, hogy „az egész életemben jobboldali, keresztény pártokra szavaztam” antréba nála bőven belefér, hogy „első állomása” az amúgy vérurbánus, antijobboldali SZDSZ volt (ami egy vidéki, jobboldali keresztény ember számára legalábbis vérciki). 2014-re pedig a jobboldali kereszténységgel megint csak kevéssé vádolható LMP-nél kötött ki.

Márki-Zay Péter megint nem mond igazat - videó

Újabb lakossági fórumot tartott Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester-jelölt (aki annyira független, hogy az összes ellenzéki párt támogatását kéri) ismét ellentmondásba keveredett egy korábbi nyialtkozatával.

A Szeged Televízióban aztán tovább bonyolította a génjeiben hordozott politikai matematikát. Elismerte, hogy a Jobbik – nyilván nem véletlenül, találomra „lőve” – 2009 óta valamennyi helyi választás előtt megkereste. Mivel akart kimondottan Jobbik-színekben közszerepelni, a Vona-brigád még a (látszat)függetlenségbe is belement, de hősünknek ez sem volt teljesen elég, újabb kéréssel állt elő.

„Az nem függetlenség, ha csak a Jobbik támogat, akkor jobbikosnak fognak tartani, legalább egy Munkáspártot tegyetek oda támogatónak, és akkor mondhatom jogosan, hogy független vagyok”

– világított rá arra, hogy miként is néz ki értelmezésében a pártokon kívüliség.

Márki-Zay matematikája szerint tehát Jobbik + Munkáspárt = függetlenség.

A heves tüzelésben azt is sikerült elismernie, hogy ringbe szállásáról amúgy valóban „megállapodott” (így, szó szerint) az MSZP és a Jobbik helyi szervezete, melyek egymásra találtak a gondolatban, hogy „egy közös független jelöltet fognak támogatni”. Nem probléma, hogy az érintettek ezt eddig gőzerővel tagadták, liblingjük ugyanis nem ismer lehetetlent, és semmit sem tart titokban.

Úgy tűnik, fittyet hány az ókori görög politikacsinálók igazságára:

„ha konspirálni akarsz, tartsd távol magadtól a mikrofont”.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/48006/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Jobbik,Márki-Zay Péter,MSZP,polgármester,választás,választás 2018
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-02 11:52:27
Miért nem bukik már meg ez az aljas senki????
Válaszolok
oregebbvagyokmintmzp 2018-02-02 11:30:30
Én csak azt nem értem , egy jól működő nyugodt városban miért kell hisztériát kelteni. Én is itt lakom , jól érzem magam és nem érzek fenyegetettséget pedig a közszférában dolgozom. Kamerát ugyan nem kaptam , nincs 3 autóm ( nem is veszek ) és Amerikában sem jártam viszont beszélek 2 nyelvet és ilyen katyvaz kampányprogramot én is tudok írni.
Elmehetnék Kálmán Olgához sírni egy jót magzatpózban vagy fröcsöghetnék egyet az ATV- ben ?
Válaszolok
Suarez jr. 2018-02-02 10:20:53
Azért a pofátlanságnak is van határa !! Legalább is a normálisabb emberek között . Ez a Márki-Zagyva minden nap valami újabb hazugsággal bújik elő az avarból.. Minden nap lelepleződik a hazugsága..Ennek ellenére a legbecsületesebb, legtisztességesebb, legrendesebb, legalkalmasabb , legfüggetlenebb embernek próbálja magát eladni, a valóság őt egyáltalán nem érdekli.. És Hódmezővásárhelynek van egyáltalán szüksége ilyen hazudós, primitív, alulképzett zombira ?? Rákosi rezsim-diktatúra, Kádár rezsim-diktatúra........Orbán Viktor demokratikus kormányzása !!!!!!! Ezt Ő nem látja, vakcsi ???? No ilyenek a komcsik.,-bolsik.,-libcsik.......
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?