Blogolj!

Orbán Viktor sapkája

Semmi sem jó! De tényeg. Ha van sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az. És amúgy is gyanús, hogy az ellenzéki pártok és sajtó a kákán is csomót keres.

Fotó: blikk.hu

Ellentétben Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki semmin sem keresett egy csomót az elmúlt évben. Legalábbis erre engedhetünk következtetni a kormányfő legfrissebb vagyonnyilatkozatából. 

…az elmúlt évihez képest a miniszterelnök megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. A családi házukra felvett hitelt tovább törlesztették, a tartozás így 4.783.328 forintra csökkent. A miniszterelnök anyagi helyzetében egyéb változás nem történt

adta hírül az MTI Havasi Bertalan sajtófőnök szavait. Egyszerűsítsük – még akkor is, ha nem bonyolult –, hogy mi is a helyzet: Orbán Viktor spórolt tavaly 251 ezer forintot. 

Na, most mit mondanak erre az ellenzékiek? Először is azt, hogy nem lehet valami fényes a gazdaság állapota, ha a miniszterelnök csak ennyit tud félretenni egy esztendő alatt. Nincs kérdés: ha tízszer ennyi maradt volna az Orbán-család kasszájában, akkor az lenne a baj, mert akkor azt biztos lopta. Ilyen egyszerűen működik ez a logika…

Persze akad olyan portál is, amelyik továbbmegy. Mert felsorolja, hogy a miniszterelnök ki mindenkivel van jóban, esetleg családi kapcsolatban és sorolja az ő vagyonukat is, mert ugye az – az ugyancsak egyszerű logika szerint – nem is az ő pénzük, hanem egyenesen Orbán Viktoré. 

Vagyis, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs akkor meg az… 

Kabaré!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47957/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Béla 2018-02-01 09:32:55
Idézek a cikkből: "Már az ellenzéki szerepre készülnek a szocialisták
MNO, FMM
2010. február 20., szombat 01:22

Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP-nek kígyót-békát kell majd kiabálnia az új Országgyűlésben a leendő kormányra. A bukott pártelnök-miniszterelnök folyamatosan össztűz alatt akarja tartani Orbán Viktor."
Válaszolok
Béla 2018-02-01 09:31:01
Ez így megy már a 2010 eleje óta és nem véletlenül !

Ezért van így..:
https://mno.hu/belfold/gyurcsany_orban_meg_a_pillanatot_is_atkozza_el__video-254320
Válaszolok
Illés 2018-02-01 09:23:22
Ha tisztességes lenne az ellenzék,akkor a saját erényeiket /akár felnagyítva / is vezetnék elő,nem pedig az ellenfél bemocskolásával akarnak nyerni.Bizom benne,hogy ilyen harc motorral nem lehet nyerni !
Válaszolok
Jánosné 2018-02-01 09:09:48
Ha van sapka,.....ha nincs sapka.! Az bizony nagy baj, az ellenzék szerint, mert ugyebár "azorbáné a fél balaton, meg a fél dunántul,meg a fél tiszántúl,mega....mega.......csakhát ugye nem az ő nevén van, hanem a strómanoké,mészárosé,tiborcé......stb.stb." Szerencsétlenek, már nem tudják hogy mit találjanak ki, de ne csodálkozzunk, választások lesznek, le kell járatni valamivel!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?