Blogolj!

Az MSZP csontig benyalt Márki-Zay Péternek


Márki-Zay Péter független polgármester-jelölt. Füg-get-len! Bár úgy tűnik a baloldalon ezt nem veszik tudomásul.

Vagy legalábbis tesznek rá magasról, hogy a hódmezővásárhelyi próbálkozó teleharsogja a "baráti" médiát azzal, hogy ő bizony még a függetlennél is függetlenebb. Mert a szegedi tévébe behívták és reklámozzák is a beszélgetést, mégpedig ezzel a szöveggel: 

A Szeged Televízió műsorában bemutatkozik Hódmezővásárhely összellenzéki polgármester-jelöltje.

Összellenzéki. Mondjuk szép szó. Legalább, mint a termelésiáltalányjuttatás. Szóval itt van ez az össz és ellenzéki Márki-Zay Péter, aki egyben független is, bár utóbbi meghatározással Botka László bukott szocialista listavezető tévéje, pardon a városi csatorna, nem nagyon foglalkozik. Nekik ő ellenzéki. Ráadásul össz. Tesznek rá magasról, hogy mit mond magáról a vendég. Nekik fontosabb az ellenzékiség és az össz. 

Az MSZP-nek meg a kavarás. Mert van olyan ember, akinek a baloldali törpepártban sem szimpatikus Márki-Zay Péter, ezért úgy döntött, hogy ő bizony ellene megy. Hát mi történik erre a demokratikus baloldalon? Kizárták a pártból Hernádi Gyulát, aki a független összellenzékivel rivalizált volna, amúgy szintén függetlenként – furán értelmezik ezt a szót az MSZP-nél – a választáson. Mondjuk, mivel a szocialisták úgy kirakták, mint azt a bizonyos macskát a nagyobbacska dolgát elvégezni, legalább valóban független lehet. Állítólag ebben is benne van Botka László keze. Nem a macska dolgában, hanem Hernádi Gyula kizárásában. 

Ezt is megoldották. 

Amúgy arról nincs hír, hogy Hernádi Gyulát kirúgták volna a munkahelyéről, amikor bejelentette, hogy indul. Ellentétben ugye az összellenzéki, független, amúgy kiábrándult fideszes – ezt persze bárki, nemcsak a Márki mondhatja – jelöltet. 

A lényeg: az MSZP a régi kádereket tagokat sem kíméli és a városi tévéjét is hadrendben állítja, ha összellenzéki független jelöltről van szó. Benyalnak csontig. Az állampárt utódjának végnapjait éljük?

Ki venne ettől az embertől használt autót? - videó

Márki-Zay Péter polgármester-jelölt egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon új dolgot árult el a kirúgásával kapcsolatban. Eddig mást mondott...

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47905/pics/lead_800x600.png
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?