Blogolj!

Ki venne ettől az embertől használt autót? – videó


Márki-Zay Péter egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon a Blogstar kérdésére tulajdonképpen beismerte, hogy az elbocsátásával kapcsolatban folyamatosan hazudott a sajtónak (vagy nem javította ki a sajtó összeesküvés-elméleteit), azt sugallva, hogy az összefüggésben állt jelöltségével. Az eddig interpretált verzióhoz képest Márki-Zay fordult egyet. Eddig azt mondta, a jelöltsége miatt rúgták ki. Videóanyagunkban ennek szöges ellentétét állítja. Ma már azt mondja: a kirúgás miatt lett jelölt. A fórumon az is kiderült, hogy a hódmezővásárhelyi cégek érdekeivel szemben a multik minden áron történő becsalogatását szorgalmazza, még akkor is, ha köztudottan munkaerőhiány van a településen, azaz a betelepülő multik csak a helyi kis- és középvállalkozások kárára tudnának munkaerőhöz jutni.

Blogstar-videó

8
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47827/pics/lead_800x600.png
 

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 8 db hozzászólás érkezett!
Lacapapa44 válasza: Norbi bejegyzésére 2018-01-31 17:33:07
No, megnéztem, már eleve a felesége hazugsággal indít, aztán végig pocskondiázza Lázárt, összevissza hazudozik a kapcsolatukról, éppen csak a pápát nem hozta fel ismerősként. Az sem igaz, hogy ő valaha is Fidesz szavazó lett volna, de most ez jól hangzik, hogy csalódott a kormánypártban.
Az én meglátásom szerint egy jelentéktelen , semmire való ember, akit az elkeseredett baloldaliak most bábként akarnak tologatni. neki önálló gondolata soha nem lesz, ha ne adj Isten valahogy mégis sikerülne nyernie, Tehát a válaszom, nemhogy használt autót, de még ey cipőkefét sem vennék tőle!
Nem vagyok Vásárhelyi, de remélem Isten megóvja őket az ilyen emberektől!
Válaszolok
Lacapapa44 válasza: jani.j.ani bejegyzésére 2018-01-31 16:59:00
És hol lehet megtekinteni az ön szerint vágatlan, és valóságos verziót? Mert az hogy kelmed mit mond az teljesen lényegtelen , mert valószínűleg elfogult. Nem ártana elolvasni az itt megjelenő független véleményeket!
Válaszolok
MZKATA 2018-01-30 18:55:07
Kibújt a szög a zsákból !
Biztosan nem vennék tőle autót !
Már a belépője is hamis ! Kéne Rapcsák széke mi ? Nem kell a magyarázkodás , vissza lehet menni a pereputtyával együtt !
Válaszolok
Norbi 2018-01-29 20:52:09
Ha valaki tényleg kíváncsi a valóságra pontosan megtudhatja a hírTV Privátszféra január 26-i adásában. A kirúgás történetét az adás vége felé lehet megtudni, úgy a 38-adik perc után.
Egyébként is érdemes végignézni. Aki megnézi a mősort eldöntheti, hogy Márki-Zay-tól, vagy a blogstar bejegyzés írójától venne-e inkább használt autót.

Alább a teljes link a műsorhoz.
https://hirtv.hu/privatszfera/marki-zay-peter-2443282
Válaszolok
jani.j.ani 2018-01-29 17:19:46
jó munkát végzett a blogstar riportere! amennyire vágni lehetett az anyagon kihozta belőle, hogy ne egészen olyan értelmet kapjon, mint ott elhangzott.
Íme egy tájékozódni akaró szem- és fültanú észrevételei a gyűlésről:
A multikról...: ezek szerint Győrből az Audit, Kecskemétről a Mercedest és mindenhonnan a LIDL-t, Spart haza kellene zavarni, mert tönkreteszik a magyar vállalkozásokat...?! UGYANMÁÁÁR! Itt a legmagasabbak az ágazati bérek, hallóó! a szupermarketeknek olcsóbbak az áraik is. Vagy azért legyen rosszabb magyarok százezreinek, hogy néhány helyi kereskedő vastagabban kereshessen? Melyik is a magyar érdek?
17.00-kor kezdődött a gyűlés. MZP a fórum előtt elmondta, hogy 18.30-kor lesz egy interjúja a Hír TV-vel, elnézést kért mindenkitől előre, de muszáj élnie az országos sajtó által kínált lehetőséggel, mert helyi médiában nem kap lehetőséget. Aki akarja, várja meg és folytatni fogja. Megértették, megvárták. Ha a részt vevőknek ez nem gond, akkor kinek az...?
Rendben, fogadjuk el, hogy már októberben döntést hoztak MZP elbocsátásáról. De ezt vele csak dec. közepén közölték, (!!!) akkor miután 2 napja meghozta a döntést az indulásáról. Azaz akkor élesítették. Tehát nem feltétlenül hazudott a munkáltató, mivel tényleg, akár októberben is hozhatott egy nem nyilvános döntést. És MZP sem, mivel tényleg rögtön utána kirúgták, miután bejelentette indulási szándékát.
És nem hazudott a továbbiakban sem; csak finanszírozási költségekre utalva jegyezte meg Márki-Zay, hogy jól jött neki a kampányhoz a végkielégítés. És rögtön erre mondta, hogy e nélkül el sem indul(hatot)t volna, mert nem lett volna elég a pénz. Pusztán pénzügyi értelemben volt szó erről.
Akit a tények is érdekelnek, vesse össze ezt a riportot az élő verzióval.
Akit nem érdekelnek, az hiszi, amit hinni akar - nincs ezzel gond. Mert szavazni lehet értelmi, de érzelmi alapon is. Mindkettő emberi.
Válaszolok
Levente 2018-01-29 10:35:14
Ez egy kiképzett, pénzhatalmi érdekeket képviselő ember! Félelmetesen hihetően tud hazudni! És az emberek jó része meg is eszi ezt a lélektámadó mártír dumát! Erre fel kell készülni, mert kunbéla és társai nem nyugszanak!
Válaszolok
Emőke 2018-01-29 10:17:40
Hogy kerülhet ilyen gazember a közéletbe? Jaaaaaaaaa, hamarosan diktatúra lesz, illetve szerinte már van! Szemét mocsok,dög!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-01-29 08:44:31
Márki - Zagy épp úgy hazudik, mint KaróGeró min.eln. jelőlt .. Ő ugyanis azt mondta ma, hogy az illető nagyon rendes, becsületes, tisztességes valaki.. No ennyire hozzáértő a mutyizó, maffiózó , majdnem zuglói tanács rezsimembere !! Ilyen politikusra még a kutyának sincsen szüksége, mert ő bizony nagyon keveset ér !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?