Blogolj!

A gyurcsányisták köteles beszéde – így írtok ti


Avagy a stílus maga a párt. A hódmezővásárhelyi álfüggetlen jelölt politikai kampánya egyházellenes viharokat is kavar.

Képtelen megemészteni a ballibsi bagázs, hogy a karakán hódmezővásárhelyi esperes-plébános felvállalta a véleményét, és helyretette a dolgokat, egészen pontosan a Jobbiktól a Momentumon át az MSZP-ig mindenki által smúzolt inkább szélsőségesen Fidesz-ellenes, mintsem objektíven független polgármesterjelöltet. Németh László világossá tette, hogy a bemutatkozó sajtótájékoztatóját demonstratíve a templom elé szervező, kampányanyagain is a templommal pózoló zajos Márki-Zay Péter nem az egyház embere. Úgynevezett politizálása ripacskodás, gyenge színészi teljesítmény, amit azzal a képtelenséggel koronáz meg, hogy az Orbán-kormányt a Rákosi- és a Kádár-rendszerhez hasonítja.

Az ellenzéki pártok és az ellenzéki médiumok azóta is kórusban gyalázkodnak, mert a plébános merészelte kifogni az egyházi (hát)szelet Márki-Zay politikai vitorlájából. Sajnos sikerült elérniük, hogy példátlan módon felkorbácsolódtak a vallás- és egyházellenes indulatokat. A gyalázkodás termékeny talajra hullott. Németh Lászlót szóban és tettekkel, papíron és világhálón is szabályosan megkövezik a véleményéért, vélemény-nyilvánításáért.

Ha valami, akkor

ez bizony maga a legsötétebb államszocializmus, a legsötétebb kommunizmus.

Újra érezzük a Rákosi- és a Kádár-diktatúra orrfacsaró bűzét. Az antiklerikális csatornaszagot a Gyurcsány-párt turbózza tovább.

A makói DK-szervezet némiképp álszenteskedő közleményben, Jézus tanításaira hivatkozva kezdte követelni, hogy a politika vonuljon ki a templomokból.

A hívek (mármint az őszödi böszmeség hívei) pedig sajnos vették a lapot, és minősíthetetlen módon, válogatott trágársággal ugrottak neki az egyháznak.

„Csuhásoknak amúgy is kuss, mocskos buzik vagy pedofilok”

– mondott sommás véleményt egy Gyurcsány-fan, olvasónk jelzése szerint a „kulturált, európai emberhez méltó” komment jó ideig szabadon garázdálkodott a helyi DK-sok posztja alatt (azóta törölték).

E pillanatban is ott éktelenkedik (16 órája) viszont egy másik szentencia, mely szerint

„Aki nem ezt vallja, annak kötelet, de még a kölkeinek is!!!!!!!!!”.

Íme a gyurcsányizmus köteles beszéde.

A stílus maga a párt. Bizony mondom néktek.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47793/pics/lead_800x600.jpg
DK,egyházgyalázás,Gyurcsány Ferenc,Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter,vallásgyalázás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Attila István 2018-01-28 12:26:53
Lehet vitatkozni, elmélkedni azon, hogy az egyháznak, azo képviselőinek van-e helye a politikában? Azon, azonban már kevésbé, hogy még mindég mit keres a mai magyar politikában az MSZP (MSZMP utódpártja), DK, akik közvetlen, vagy közvetve megnyomorították az országot, emberek ezreit zárták börtönbe, végeztek ki, és lövettek halomra? Őket kellett volna örökre kiírtani az országból! Ingyenélő tetvek!
Válaszolok
Ágnes 2018-01-28 11:54:20
Vásárhelyiként csak reménykedem , hogy
a lakosság nem ül fel egy ilyen ostoba demagóg színjátéknak.
A városnak tőle kell félnie , nem a városvezetéstől.
Ez a katolikus materialista keresztény
szerep is csak álca .
Válaszolok
Marika 2018-01-28 10:53:21
Mind kettőtök véleményével egyet értek nekem csak az nem világos hogy miért kapna ekkora média nyilvánosságot vagy igaz hogy még mindig ők uralják a médiát pedig ez ellen hatékonyabban tenni kéne
Válaszolok
Emőke 2018-01-28 09:34:41
Ez aztán a gyűlöletmentes beszéd!?!!! Éljen Gyurcsány és a pártja családostól SZIBÉRIÁBAN!!!!!!!!!!!!!! És ez (is) miniszterelnök akar lenni??????? KIÉ, KIKÉ?????????? Még nem ment tönkre a mája, épéje ennyi gyűlölettől????????
Válaszolok
Suarez jr. 2018-01-28 08:43:23
Véleményem szerint senki nem utasíthatja a másikat --főleg a politika területén --, hogy mit tegyen és mit ne tegyen...Főleg olyan ember / emberek, mint a teljesen szavahihetetlen, minden becsületességüket , minden területen már maximálisan eljátszott gyurcsányisták !! Rájuk már csak akkor figyelünk oda, ha röhögni akarunk, mint a cirkuszban !! gyurcsányi, vadai, cs.molnár, nidermajer,varnyú meg a többi szóra sem érdemes szórasemérdemes !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?