Blogolj!

Gyurcsány paramilitárisa falra festette Gulyás Marcit


Mert aki festéket ragad, bizony festék által vész el.

Nemcsak a méhek álltak abnormálisan és önveszélyesen korán munkába, de a honi ellenzék is kimaxolja a januári enyheséget. No de miért is ne tenné, hiszen a föld fagymentessége esélyt teremt rá, hogy a szóban forgó cicaharcosok csúcssebességgel pörgessék az ásót, és készítsék elő saját sírgödrüket. Nem várt lendületet adott egy gigantikus külföldi mágnás is, amennyiben a „lefizetett MSZP-ről” értekező Soros György transznacionális munkagépei is bekapcsolódtak a munkába.

Leander blogunk tegnap már megkarcolta a „se veled, se nélküled” csalóka összefogásjáték szemfényvesztésének friss fejezetét, melyben éppen az LMP és a DK marja egymást véresre (miközben amúgy a konspirációból felmentett, sírva vigyorgó szocialista télűző, Kunhalmi Ágnes egyszerre próbálja elgáncsolni mindkét cimborát). No de ragadjunk le még egy csöppet ezen a ponton, hisz

úgy tűnik, a ballibsi ellenzéknek most ez a soros terve!

Olyannyira, hogy Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Ron Werber „nemlehetmás” hadteste és az őszödi böszmeségben fogant Gyurcsány-dandár hadüzenet nélküli háborújába sikerült bekapcsolni az ország fáradhatatlan festőbajnokát, a jeles megmondóembert, Gulyás Mártont is.

A gyurcsányi paramilitárisnak, az Európa Kávézó nevű partizánblognak jutott a megtiszteltetés, hogy falra fesse a politikai teljesítmény nélküli hasbeszélőt. A pofonláda a Közös Ország Mozgalomnak csúfolt egyénieskedés miatt nyílt tágra:

DK-éknak kicsit sincs ínyükre, hogy melegítős Marci és inaktivista ügynökei valamiféle próbaválasztáson ügyködnek

pár tucat egyéni országgyűlési választókörzetben, és jól meg is mondanák a tutit a politika nagydoktorainak.

Azért még a ballib fertályon sem eszik olyan forrón a kását!

De jobb is, ha nem mi puffantjuk a poént, kortyolgassuk a geil Gréczy-kapucsínót!

„Alig hetven nappal a választás előtt felesleges kedélyborzolás az egyéni körzetekben elindított közvélemény-kutatás. Ráadásul a Gulyás Márton-féle mozgalom akciója olyannak tűnik, mintha a vesztesnek látszó körzetekben egyfajta LMP-s legitimáció előkészítésén fáradozna. […] Azok után, hogy a DK az MSZP (később kiegészülve a Párbeszéddel) megállapodott a koordinációban, a Közös Ország Mozgalom (KOM) által indított 'ki az esélyes?'-típusú felmérés nemcsak okafogyott, hanem kifejezetten zavarkeltő. […] Feltűnő az is, hogy a kutatás egy része kifejezetten a koordinált demokrata jelölttel szemben induló LMP-s jelölteket próbálja helyzetbe hozni. […] A KOM fáradozása nem segíti a tisztánlátást, a kampányban új, és felesleges vitákat generál, megoszthatja a kormányváltást akaró szavazókat. A civil szervezeteknek fontos szerepe lehet a demokrácia minőségének alakításában, de a jelöltállítás, az ebben való megállapodás a pártok feladata. Most már hagyni kéne a jelölteket dolgozni...”

Szóval így! Gulyás Márton újabb hatalmas lépést tett a közéleti karrier beteljesedése felé vezető úton, hiszen már nemcsak a kormánypártok vagy az állami szervek, intézmények levesébe köpköd bő nyállal, hanem a koordinált demokratákat sem hagyja dolgozni.

Így kristályosodik a KOM KEM-mé (Közös Ellenség Mozgalom).

Elképesztő teljesítmény néhány hónap leforgása alatt.

Ha az egykori krétakörös bölcsebb lett volna, hallgatott volna a külhonba szakadt szakértő szobafestőre: aki festéket ragad, festék által vész el...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47764/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,ellenzék,Gulyás Márton,Gyurcsány Ferenc,Kunhalmi Ágnes,lmp,MSZP,Soros,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
janosne válasza: Jánosné bejegyzésére 2018-01-27 16:15:42
Ez igaz, a legjobb amit tehetnek!
Válaszolok
Suarez jr. 2018-01-27 13:23:38
Véleményem szerint , majd április 8.-a után feltétlenül rendezni kell ezen aljas, megnevezhetetlen, trágár , hazugságon alapuló sértéseket, gyalázkodásokat, amiket ilyen manci félék tettek...Ugyanis az ember az állataival nem ocsmánykodik úgy mint ezek a nem egészen normális agyuak teszik másokkal szemben !! Tehát ember az ember ellen !!! Milyen jogon,alapon lehet ezt homo-társadalomban megtenni ?? A demokrácia védekezés mese, blabla .. Ezért embereknek tettükért felelni kell, és az ilyen formációt tűzzel - vassal írtani kell, a társadalom nyugalmának, békéjének érdekében....
Válaszolok
Jánosné 2018-01-27 11:05:23
Szerintem a jobboldalnak az a jó, ha az ellenzéknél minél jobban marják egymást.!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?