Blogolj!

Megőrül a világ – már a ruha se teszi a nemet?


A legújabb gusztustalanság: nőknek öltöztetik a férfiakat. A gendersemlegesség elmebetegsége egyre többeket fertőz meg.

De tényleg, minek is beszélünk mi itt nemekről? Férfi apáról, női anyáról, kislány vagy kisfiú gyermekekről? A 21. század korlátlan szabadossága az őrület liberális álarca mögé rejtőzve lassan mindent felülír, nincsenek nők, nincsenek férfiak,

az emberiség legszilárdabb alapegységei feloldódnak a hímnős és nőstényhím folyékonyságban.

Tombol a transzneműség, a gendersemlegesség, lassan már az számít gyanúsnak, ami normális.

Utcáról utcára folyik a klasszikus értékek utóvédharca. A hülyeség pedig nem ismer határokat. A merkeli (keresztény-konzervatív?) Németországban és a Trudeau-i (ultralibsi) Kanadában már bevezették a harmadik nemet, a minap pedig a svéd kormány vette fontolóra ugyanezt a marhaságot. A hivatalos kommüniké szerint körülbelül azért, hogy „könnyítsenek azoknak az embereknek az életén, akik sem férfiként, sem pedig nőként nem tekintenek magukra.”

Persze ez a lépés csak újabb állomása lenne az északi eszementségnek, hiszen korábban már Istent is átgenderelték, és olyan óvodákat, oktatóközpontokat hoztak létre, ahol a gyerekeket nem fárasztják olyan idejétmúlt kérdésekkel, mint a saját (normális) biológiai nemük.

A gyökereinket szaggató világméretű fertőzésnek táptalajt ad a legújabb gusztustalanság.

A trendi divatnak csúfolt hányingerbe csomagolt, csillámos rombolás.

Egy New York-i divattervező (van, aki divatmágusnak nevezi, de ezt ne tegyük, sőt!) nem átallott odáig elmenni, hogy gyakorlatilag női ruhába öltöztetné a férfiakat, ezt kiáltja ki a 2018-as esztendő trendjének.

Kosztümök, tűsarkú tipegők, nagymamás otthonkák, hosszú szoknyák és minik a nadrág, az ing, a zakó és a cipő helyett. Alá se merek nézni, nehogy kivillanjon a csipkés melltartó és a rózsaszín tanga!

Szó bennszakad, hang fennakad.

Eddig, és ne tovább! Valahol azért tényleg gátat kell szabni az istentelen idiotizmusnak. Uraim, lepjék meg nőies női ruhákkal a gyengébbik nem legcsodálatosabbikát: párjukat; hölgyeim, ajándékozzanak férfias férfidarabokat a teremtés önöket imádó koronájának!

Ne fosszuk meg magát a genderbolond tervezőt ezektől az undorító förmedvényektől, viselje ő a torzszülött darabokat bátran és büszkén, ha óhajtja. Meg Merkel, Trudeau és a többi jövőtlen X-neműi...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47744/pics/lead_800x600.jpg
divat,férfi,gender,gendersemlegesség,liberalizmus,nő,X-nem
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Pál 2018-01-26 17:51:46
Bocsi,de elszaladtam hányni . remélem nem tiltanak le,mert ez a reakció spontán jött... ááááááááááááááááááááááááááááááááá
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?