Blogolj!

Megint nem jött be a liberális hiszti, úgy tűnik demokrácia van


Lefoglalták Rékasi Zsigmond számítógépét a rendőrök. Persze, hogy azonnal azt harsogták a liberálisok, hogy vegzálják a fiatalember, mert részt vett a diáktüntetésen. Úgy tűnik ez tévedés… 

Rékasi Zsigmond (balra a halálfej mögött) is ott volt a tüntetésen, de nem ezért vitték el a gépeit a rendőrök (Fotó: Rékasi Zsigmond Facebook)

Természetesen maga Rékasi Zsigmon – két színész Rékasi Károly és Détár Enikő fia – is öntögette az olajat a tűzre, hiszen a Facebook profilján az alábbi posztot hozta nyilvánosságra: 

Drámai, nem? 

Az elnyomó rezsim. Nos úgy tűnik, hogy Rékasi Zsigmond úgy el van nyomva, mint a kétforintos bélyeg 1987-ben. Ugyanis a Pesti Srácok információi szerint azért kobozták el a gépeket, mert egy rongálási ügyben – graffitizés – folytat eljárást a hatóság.

Puff neki…

A kis Rékasiról nem neveznek el utcát, nem lesz újra Mártírok útja. 

Mert ugye az a helyzet, hogy a jelenlegi jogszabályok értelmében, legalábbis korlátozva vannak a falfirkálók jogai. Például nem szabad összefesteni a falakat – ilyen egyszerű ez. Ha mégis megteszi az elvetemült, akkor meg semmiképpen se készítsen róla felvételt, amit aztán jól elment a számítógépén, mert az hülyeség és akkor egy idő után a rendőrök fogják és lefoglalják a vasakat, mint Bartha Zsolt Magdi anyust a Barátok közt korábbi részeiben. 

De a lényeg: hiába az azonnali liberális hiszti, Rékasi gépeit nem azért vitték el, mert ott volt a korábbi, amúgy teljesen következmények nélküli diáktüntetésen, hanem azért mert alaposan gyanúsítható azzal, hogy rongált. Márpedig a demokráciában ugye úgy szokás, hogy akivel bűncselekmény elkövetése kapcsolatba hozható, annak fel kell készülnie különböző retorziókra. Például elveszik a számítógépét. 

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47734/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-01-26 18:18:22
Teljesen ledöbbentem a Rékasi fián, bár nem tudom miért vártam tőle mást. Ami a szüleivel történt és azóta is, nem találom szimpatikusnak az egész helyzetet. És lám, itt a politikai helyzethez való hozzáállása! Siralmas!!!!!!!!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?