Blogolj!

Választási csalásra és bojkottra biztatnak – megőrültek!


Elképesztő! Az ellenzék folyton azt harsogja, hogy itt nincs demokrácia, most meg elkezdték azt nyomatni, hogy csaljanak az emberek az áprilisi választáson, de legalábbis maradjanak otthon.

Vásárhelyi Márta (balra) és Ungár Klára megdöbbentő ötletekkel állt elő (Fotó: sztarklikk.hu, Ungár Klára Facebook)

Hihetetlen! Még akkor is, ha figyelünk arra a bölcs mondásra, hogy nem az a fontos mit mond, hanem hogy ki…

Nézzük, hogy ki, illetve kik.

Vásárhelyi Mária a napokban állt elő az elmebeteg ötletével, amely szerint a választást bojkottálni kell, hiszen amúgy sem lesznek ezek szabad választások. 

A jelenlegi választási rendszernek egyetlen olyan eleme sincs, amely biztosítaná a választási rendszer politikai függetlenségét, a választások szabadságát a választópolgárok jogegyenlőségét és a választások során felmerülő viták pártatlan és igazságos elbírálását.

– írja bejegyzésében a szociológus. MInden tisztelet mellett jegyzem meg, hogy valamiből vagy túl sokat tetszett fogyasztani, vagy keveset… Bár az kétségtelen, hogy van abban valami felháborító, hogy a nyolc általánost végzett (négy első, négy második) balfék és egy többdiplomás tanár szavazata – csak a voksuk persze, mert amúgy egy jó tanár kincset ér – ugyanannyit ér, de ez is bizonyítja, hogy hazánkban olyan nagy demokrácia van, mint a huzat… 

No, de Vásárhelyi Mária tovább is megy ennél. 

Igen kampányolni amellett, hogy sem a pártok, sem a választópolgárok ne vegyenek részt egy szervezett választási csalás legitimálásában és ezzel a diktatúra tovább építésében.

Szóval Vásárhelyi Mária az egypártrendszer visszaállításában értkelt? Értem én, hogy van némi nosztalgikus érzés a szerzőben, de azért ez mégiscsak merész ötlet. Hogy ne csak a választók, hanem a pártok is maradjanak távol a demokrácia csúcsától… Félelmetes gondolkodásmód. 

No, de nincs egyedül a bajban a szociológus, mert hirtelen előbukkant valahonnan – nem, nem akarom tudni, hogy honnan – Ungár Klára az egykori SZDSZ (leírni is rossz…) politikusa, aki nem távolmaradásra, hanem egyenesen csalásra buzdít. 

kb. 45-46 helyen nem lehet a fideszt legyôzni. Aki ott èl, nyugodtan jelentkezzen àt màshova! Prîvàtban szîvesen megîrom, hogy honnèt hovà èrdemes

– írta Facebook posztjában. Értik? Ha sansztalannak vélik a jelöltet, akkor jelentkezzenek át máshova, ahol van esély. Formabontó elgondolás! 

Ez van. Április közeleg, de a téboly már itt van… 

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47501/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Jánosné 2018-01-21 15:55:01
Ez a két némber hasonlóan zakkant. Csak az egyiknek komoly képe van, a másiknak meg röhögős. De egyébként teljesen egy "rugóra" jár az agyuk.
Válaszolok
Pohankovics válasza: Antal bejegyzésére 2018-01-21 13:27:28
Például? Én is elolvastam és az elmúlt hetekben történt mocskolódáson kívül semmi érdemlegeset nem találtam, de lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. Belinkelnéd válaszképpen az eredeti cikkből azokat, amiket érdekesnek találtál? Várrom! Köszönöm!
Válaszolok
Antal 2018-01-21 12:57:11
Az idézett részek tényleg problémásak, de én végigolvastam a cikket és akadnak azért érdekes felvetések.
Válaszolok
Emőke 2018-01-21 11:36:24
Hogyhogy léteznek még ezek a férgek! Na persze, mételyezni kell a józanul gondolkodókat!
Undorító, aberált dögök!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?