Blogolj!

Timi elindult a lejtőn

Ragnar Volarus

Sok mindent tudunk már Vajna Timiről. Most már azt is, hogy szívén viseli a síelők sorsát, mert képeken mutatja be mit ne tegyünk, és mi az amire mindenképpen figyeljünk, ha nem akarunk megsérülni. Szerencsére szinte minden lépését követhetjük, és tanulhatunk tőle. Bár néha nehéz kibogozni mit is kéne okulnunk.

Vajna Timi, a magyar Phileas Fogg most éppen Coloradoban, egészen pontosan Aspen-ben lopja a napot tölti szabadidejét. Amiből rengeteg van neki. Ezért a világ népeinek legnagyobb örömére úgy döntött, igyekszik hasznosan tölteni. Először is, aki valaha is sportolt az tudja, mennyire fontos a bemelegítés. Ezeken a képeken ezt láthatjuk. Gondolom. Mert annyira természetellenes a pozíció, hogy biztos valami rejtett izomcsoport megmozgatása a cél.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ez pedig a síelés utáni nyújtás lehet, az izmok ellazítása. Talán.

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A következő képekért és videókért pedig különösen hálásak lehetünk, mert egészségét és testi épségét nem kímélve mutatja be, mit ne tegyünk! Az ilyen hiányos öltözetnek tüdőgyulladás lehet a vége. Még melltartó sincs rajta.

❄️🌚 #aspen #moncler #ski 🤪 It was just -4 Celsius

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ennek pedig felfázás. Hölgyek, ezt tessék komolyan venni, ha már a vakmerő és bátor Vajna Timi vállalja a kockázatot, hogy megmutassa mit nem kéne csinálni. Becsüljük meg ezért. 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Bevallom őszintén, tekintettel arra, hogy van hó, ki is akartam próbálni a fent látottakat, de csak a bemelegítésig jutottam. Meghúztam a derekam. Meg elég furán nézett rám a sok szánkózó kisgyerek.

Aztán hazafelé eszembe jutott, hogy talán félreértelmeztem eme képeket, és ezek Timi újabb segélykiáltásai. Hiszen korábban láthattuk, hogy már nincs pénze ruhára és nagyon maga alatt van. Olyan elesett és szegény, hogy még lopnia is kellett. Mert az egyik kép - amit azóta eltávolított - bizony nem az övé volt, hanem egy svájci hölgyé. Tehát az aspeni kép igazából Davosban készült, és nem Timiről, hanem egy vadidegenről. Persze az internet szemfüles népe mindent megörökít, így ennek is nyoma maradt. 

Nem akarok nagy szavakat használni, de Timi elindult a lejtőn. Ha már síelésről esett szó. Abban viszont biztos vagyok, hogy ez még nem a lejtő legalja. Valahogy ezt érzem a csontjaimban.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/47519/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?